Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on zauwazyl ze jestem zazdrosna

Polecane posty

Gość gość

Widzialam dzisiaj, ze rozmawial z inna kolezanka z pracy. Zyczyl jej powodzenia w czyms tam, pozniej widzialam, ze pracowal razem z inna kolezanka. spotkalam go na korytarzu, chcialam przejsc bez slowa, w sumie przywitalismy sie juz z rana, wiec moglam sobie darowac drugie "czesc", kiedy go mijalam, zapytal, czy nasze spotkanie srodowe jest aktualne (mamy omawiac wspolnie jeden temat), ale jesli chce, mozemy to zrobic juz dzisiaj i nie musimy czekac do srody. Bylam bardzo zimna, powiedzialam, ze wole w srode, oczywiscie jesli ma czas dla mnie. chwile on jeszcze cos pobakal, ja juz odeszlam (rozmowa byla w sumie skonczona) i uslyszalam za soba jeszcze jego "do widzenia". czy waszym zdaniem on zauwazyl cos, ze bylam zimna, i ewentulanie, czym to moglo byc spowodowane? czy faceci cos takiego zauwazaja?

Gość gość
Bo w sumie nie mam powodu, by być zazdrosna: nic nas nie łączy, nikt niczego nikomu nie obiecywał, jesteśmy zwykłymi znajomymi. Tylko to ch.erne zamieszanie w głowie...

Gość gość
Facet widzi zazdrość u kobiety , ale takiej którą dobrze zna i potrafi rozróżnić jej zachowania . Jezeli widujesz się z nim tylko w pracy , to nie ma szans nie poznał po jednej chlodniejszej rozmowie . Kazdy ma gorszy dzien .

Gość gość
tylko tyle?

Gość gość
ja tez jestem zazdrosna

Gość gość
spytaj go o to