Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta Kameleon

Polecane posty

Gość gość kameleon
Mam 29 lat jestem kawalerem mieszkam sam we własnym mieszkaniu .Zapoznałem piękną dziewczynę będąc w podróży służbowej przez dwa tygodnie w Paryżu zresztą dziewczyna pochodzenia polskiego 19 (rodzice oboje Polacy) .Spotykaliśmy się po pracy prawie co dzień . Więc zaprosiłem ją do kraju do mojego miasta jakby w rewanżu za towarzystwo jakie mi poświęciła w Paryżu .Zamieszkała w moim mieszkaniu ja w hotelu (moi i jej rodzice ). Zabawiałem jak mogłem poznawała nasz kraj i ludzi , jak mi się wydawało nie byłem jej obojętny spostrzegłem nawet że mnie w jakimś stopniu adoruje , a że była śliczna i koledzy mi jej zazdrościli więc byłem jak paf dumny .Poczułem się na tyle śmiało że pozwalałem sobie na pocałunki i uściski nieco odważniejsze , nie broniła mi dostępu do piersi (cudne twarde naturalne) nawet uda mogłem masować dalej nie pozwalała , ja nie nalegałem . Nadszedł dzień wyjazdu ona rzekła że jest rozczarowana bo myślała że odbiorę jej dziewictwo właśnie ja .Spytałem to dlaczego się broniła jak chciałem więcej , bo tak wypadało odpowiedziała . Myślałem że szlag mnie na miejscu trafi , chcesz być grzeczny uprzejmy , to źle , jesteś wulgarny oczywiście bez przesady i nachalny też źle, co jest z wami kobietami jak was wyczuć a nie należę do nie kumatych facetów . Na szczęście przylatuje w kwietniu do kraju i zapowiedziała a ściślej jej rodzice chcą by zamieszkała u mnie na takich samych warunkach . Niestety takich samych warunków nie będzie będzie mieszkać razem ze mną , muszę tylko przygotować moich rodziców a to nie lada sztuka są bardzo konserwatywni w sprawach damsko męskich .Tak po cichu myślę że zostanie moją żoną .