Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

..........

Polecane posty

Gość gość

siedze i slucham najsmutniejszej muzy pod sloncem chce mi sie wyc nie mam nic jestem malym niewidzialnym czlowieczkiem nikt za mna nie teskni nikt nie pisze nie martwi sie na zewnatrz slonce glosy ludzi nie moge nawet dzis wyjsc bo mam l4 ja p*****le potne sie...pisze nie po to by mnie ktos z******.zjebow mam na co dzien po ch*j pocieszenia tez nie chce za pozno...cieszcie sie k***a tym co macie ludzie...

Gość gość
czego sluchasz

Gość gość
potnij sie i zwolnij nieco powietrza na swiecie, bo serio zalosny z ciebie przypadek...

Gość gość
Kaiser Chiefs -COming Home a do tego drugiego - dzieki za rade - niezwykle mi pomogla:)

Gość dobraaa dusza
fajna ta muzyka. Nie martw się ja przytulam :> <3 <3

Gość gość
dzieki dobro Dusza, naprawde ciut mi cieplej:) kocham ich;)

Gość gość
no widzisz.. jeszcze winka sie napij zamów telepizze i uwiedź dostawcę.. :p haha

Gość gość
nie moge jesc pizzy i 97 % rzeczy na swiecie heh taki los;/ ale dziekuje za pomysl...za staram by takich mlodych wyrywac :P

Gość gość
nie no na pewno masz kogoś... a jesli nie to może zapisz sie do jakiegos koła cokolwiek żeby miec znajomych, chocby to miało byc koło pan szydełkujących. popatrz w intenecie moze w twoim rejonie jest cos takiego. Bedziesz miala zajecie i znajomych. A może udzielaj sie charytatywnie np pomagaj w domu dziecka, albo domu z chorymi, tacy ludzie będą Cię odwiedzać do końca życia! Będą wdzięczni a ty nie będziesz sama. nie mozna zalamac sie i usiasc w samotności, naprawdę.

Gość gość
wiem, to wsyztsko co piszesz jest w istocie wazne i madre ale ja niestety lecze depresje hm...mam sporo problemow w zyciu, i osobistym, rodzinnym, zawodowym o zdrowiu nie mowiac, wiec nie chce kogos np. przyzwyczajac do siebie( w koncu opieka nad druga osoba to odpowiedzialnosc za tego czlowieka , za jego uczucia) a potem jak nadejdzie megadol nie przyjsc i zawiesc go, bo doskonale wiem co to znaczy...masz racje kiedys rysowalam, olalam to, bo "nie zarobisz tym bleble, nie dosc talentu etc etc"a to po protstu sprawialo mi radosc, nie umiem obecnie juz nic narysowac, to poteguje moj dol...chyba juz nic ze mnie nie bedzie:)

Gość gość
cóż mimo to pozdrawiam musze leciec