Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 4latka pierwszy raz idzie do przedszkola

Polecane posty

Gość gość

od wrzesnia :) Dzisiaj byla wywiadowka. I jakie beda skladki co beda potrzebowac. W sumie to jestem zadowolona bo nie bede musiala kupowac pierdół typu zeszyty kredki pedzle farby itd. skladka roczna na to to 80zł wydaje mi sie ok :) wiecej bym wydala jakbym sama to kupowała. Jakie macie miesieczne wydatki w przedszkolu ?? 3-4latki ??

Gość gość
ja place 150zl na grupowe zajecia z wychowania seksualnego dla 5 latki i 3 latka w pakiecie

Gość gość
Wydatki malutkie w porównaniu do tych jakie były kilka lat temu... ja płacę 80zł opłaty stałej i 80zł wyżywienie /tak za 20 dni/. Jeżeli dziecka nie ma to jest odpis. Poza tym wyprawka podobnie jak u Ciebie, rada rodziców spora, ale w niej się mieszczą wszelkie opłaty na imprezy/wyjścia/upominki/choinka... - ok. 300zł rocznie. W międzyczasie jedynie płaciłam za zdjęcia z różnych imprez - kalendarze, z balu itp.

Gość gość
czy 313zł miesiecznie to duzo?? 90zł miesiecznie plus wyszło wyzywienie i dodatkowe godziny do 17 200zł. 10zł co miesiac skladka 10zł dodatkowe zajecia. Czy to duzo ??