Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem gadać z ludzmi

Polecane posty

Gość gość

Nie mam nic w sobie:( Jestem pusta w środku.. Gadanie mnie męczy, sprawia, że czuje się jak gówno..

Gość gość
jestes introwertyczna, albo p*****lnieta... tak czy owak wypelnij sie wiedza zamiast ogladac seriale i siedziec na forach

Gość gość
Mam identycznie. Polecam blog Michała Pasterskiego, Damiana Redmera. Rozwój osobisty. Ale po psychoterapii

Gość gość
nie umiesz rozmawiać z nikim, czy tylko z tymi, których dobrze nie znasz?

Gość gość
WlasnieROZMAWIAC a nie gadac

Gość gość
Nie umiem rozmawiać z obcymi.. Zawsze milczę. Po prostu jakoś często jestem w otoczeniu osób , które są starsze i w cholere mądre i wtedy wychodze na kompletną idiotkę.. Oni o rachunkach a ja maturę robię.. Jeśli chodzi o towarzystwo osób w moim wieku to wyszłam z wprawy jakoś dawno temu.. Nie znam już teraz osób w moim wieku.. A zresztą wszyscy wydają się tacy ogarnięci, mądrzy, fajni i aż strach się odzywać.. A jak są jeszcze super pewni siebie to już w ogóle mam ochotę się zapaść pod ziemie

Gość gość
Uwierzyć w siebie. Nie dawać dojść do głosu myślom "jestem głupsza, jestem mniej warta, jestem taka siaka i owaka". Też tak o sobie kiedyś myślałam, ale nie dałam się samej sobie i siedzącemu we mnie potworowi. Jestem pulchna i mam czelność ubierać się na kolorowo, noszę duże dekolty, bo mam naturalny duży biust. Inne baby patrzą na mnie wilkiem, że kolorowa, że ubrana w dopasowane rzeczy, a nie w namioty, co by zatuszować nadwagę i duży cyc. Jak im się nie podoba, to ich sprawa. Nie przeczę, łatwiej zacząć mi rozmowę w towarzystwie lub z kimś, kogo znam, ale jeżeli jestem w obcym otoczeniu, staram się przełamać bariery i zacząć od pierdół. Że pogoda, że długo czekać trzeba, że uroczystość ładna, że jedzenie dobre. I jakoś idzie z górki.

Gość gość
Dzięki za odpowiedz.