Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ok, tak z dwojga złego co wolicie: PIS czy PO?

Polecane posty

Gość gość
Pisiory podbijają wątek po kilka razy i cieszą blachę, bo sa tak inteligentni właśnie. To jest ich sposób myślenia, nie używają mózgu tylko potrafią powtarzać proste wyuczone zachowania. I myślą ze wytrwaloscia dojdą do celu

Gość gość
PIS... za rządów PISu było chociażby więcej policji, więcej karetek pogotowia - chodzi mi oczywiście o stan gotowości. Wiem co mówię bo pracuję w branży która ma porównanie sytuacji teraz a kiedyś :(

Gość gość
gość dziś Że co? ;D

Gość gość
POwskie tępaki i tak nie zrozumieją:D za PISu było lepiej, bezrobocie spadło i reszte zalet już ktoś wcześniej zauważył;) tak strasznie zle było za krótkiego panowania PISu lepiej na Tuska głosować który ru/cha ich w du/pe i polske:D ci co głosują na Peło to upośledzeńce umysłowe, szkoda czasu na dyskusje z tymi tępakami od rudego żyda

Gość gość
Było lepiej ale to nie była zasługą pisu tylko ożywienia i dobrej koninktury.

Gość gość
Za to teraz jest tragicznie i jest to zasługa po. W zasadzie gorzej być nie może, dlatego zagłosuje na pis.

Gość gość
Do roboty pisiory, pieniądze nie rosną na drzewach, wszystko co wam da Pis, najpierw wam zabierze.

Gość gość
I ja również na PiS PO nie zrobi i nie robi NIC aby pomóc rodakom przez ustawy w tych czasach trudnej koniunktury za to sami dobrze się bawią naszym kosztem

Gość gość
taśmy prawdy pokazały wszystkim kto czyim kosztem się bawi a teraz to ostatnie podrygi PO

Gość gość
PO się boi PiS jak diabeł święconej wody boją się że zostaną rozliczeni za POwski "wkład" :D

Gość gość
Pis, Pis , Pis

Gość gość
PiS, tylko oni rozliczą Tuska złodzieja i jego bandę

Gość gość
tylko zlodzieje popieraja PO

Gość gość
dokładnie i dlatego PO tak trzęsie gaciami przed PiS :D :D :D

Gość gość
tylko PIS

Gość gość
PiS za PiSu żyło się lepiej niż za PO

Gość gość
to pytanie jest źle postawione: "tak z dwojga złego co wolicie: PIS czy PO?" tylko PO jest złe nie ciągnijcie w dół PIS jak PO pływa po pachy w swoim g... co nagrane jest na taśmach to niech nie pociąga w dół za sobą PiS typowa propaganda PO

Gość gość
zgadza się mnie też się żyło lepiej za czasów PiS wówczas z zagranicy wracali rodacy do Polski bo była praca a teraz za PO musimy wyjeżdżać za granicę za chlebem

Gość gość
Całkowicie nowa partia, nie mająca nic wspólnego z po pis sld psl ma sens.

Gość gość
kocham po. dorobilam sie super majatku dzieki tej wladzy:-) pis zdechnie, maly glupi zawistny polaczek...predzej czy pozniej:-) i modlic sie bedzie w ekstazie do smolenskiej brzozy...jak lubia, kto im broni?? ja w tym czasie wole zycia uzywac:-) voila!:-)

Gość gość
tylko JAROSŁAW może pogonić tych złodziei i powsadzać ich do więzienia!! w latach 2006-2007 wszyscy bali sie nawet łapówy brać, bo państwo przynajmniej jakoś w miare działało, a teraz? same wałki!! q JA-RO-SŁAW!! JA-RO-SŁAW!! JA-RO-SŁAW!! :classic_cool:

Gość gość
:-D polaczki z ciemnogrodu jaroslawskie:-D ha ha ha! tępy pisowski narod... coz, takim latwiej sie rzadzi i manipuluje:-) miejcie swoje kaczorowskie idealy...ja mam kase:-) voila!

Gość gość
PO = oszuści, karierowicze. PIS = j.w. + pajace.

Gość gość
"miejcie swoje kaczorowskie idealy...ja mam kase:)" I jak po ci w tym pomogła? :classic_cool:

gościu23.36 wartości człowieka nie określa kasa choć rozumiem że są tacy którzy mają potrzebę przyklejania sobie ceny na czoło.

Gość gość
oczywiście, jak zawsze zagłosuję na PIS, chociaż i tak wybory beda sfalszowane:(

Gość gość
wartosci czlowieka w dzisiejszych porypanych czasach nie okresla juz NIC... ale kasa pozwala zyc bezstresowo w miare:-) dlatego wole po niz pis. Dodatkowo, pis dla mnie to ciemnogrod:-) tyle:-) egoista jestem, poza mna, moja rodzina i przyjaciolmi...reszte mam gleboko pod ogonem:-) tego mnie pis nauczyl, nienawiscia swoja i pogladami z bajek i/lub nazistowskich nacji:-) spadam spac, jutro uczciwie pracuje, a wy dalej narzekajcie i uwazajcie, ze wam sie wszystko od panstwa nalezy, darmozjady:-)

Gość gość
PIS przynajmniej zachowuje jakiś poziom, na pewno ludzie z tej partii są nieco uczciwsi niż inni q PO już dawno zeszło na psy a nawet wielokrotnie dopuściło się zdrady stanu z Tuskiem na czele, Marysia Sokołowska miała 100 % racji !! :)