Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gothic1

Seks przerywany mogło dojść do zapłodnienia?

Polecane posty

Witam . Jestem 20 letnią kobietą . Zawsze ze swoim partnerem stosowaliśmy seks z prezerwatywą . Ostatnio z moim facetem kilka razy kochaliśmy się bez prezerwatywy . Wyciągał podczas stosunku . Penis był czysty bo mój facet dba o higienie i potrafi umyć go nawet jeszcze raz przed stosunkiem. Nie spuścił się w środku tylko wyciągnął kiedy chciał już dojść czyli ''wyciągnął ,kilka sekund odczekał i się spuścił ''tak to u nas wyglądało. Okres powinnam już dostać 7 dni temu . Regularnie miesiączkuje. Raz mi sie opóźnił ,ale to było tylko kilka dni . Jutro mam zamiar zrobić test ciążowy . Chce jeszcze powiedzieć kiedy robiłam facetowi loda czy też ręka to nigdy nie widziałam,żeby leciały mu jakieś płyny z cewki.Jest ryzyko ,że doszło do zapłodnienia? Czy może to być też wywołany przez ciągły stres w moim życiu . Doradźcie chociaż pocieszcie bo się przez ten stres wykończę :(

Gość gość
10 lat tak robie, a seks uprawiam codzeinnie do max raz na 2 tygodnie w ekstremalnych sytuacjach i nie mam dziecka, zawsze dochdoze na twarz cycki brzuch do buzi czy cos

Ah...Bo sie boje zrobić jutrzejszy test . Jak wyjdzie pozytywny to nie wiem co zrobie

Gość gość
jakbys uwazala na biologii to bys wiedziala co to jest zaplodnienie i jak do niego dochodzi. lubrykat nie ma zywych plemnikow, a jezlei ma to 5 czy 10 nie starczy, podpowiem ze 10 milionow tez nie starczy

Gość gość
Czasem może dojść do zapłodnienia. Stosunek przerywany nie daje 100% gwarancji na bark zapłodnienia. Podczas stosunku niewielka ilość spermy może zostać uwolniona przed wytryskiem partnera.

Gość gość
Seks bez zabezpieczenia można bezpiecznie uprawiać tylko w dni niepłodne. Ale trzeba je tez umieć odpowiednio wyznaczyć. Ja używam Afrodyty na ślinę

Gość gość
Podczas d*****nia zostałaś zapłodniona

Gość gość
Zrobiłaś test?