Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj zobaczyłam przypadkowo swoją cerę w lustrze i się popłakałam:(

Polecane posty

Gość gość

Mam dośc swojego wyglądu. Wiem, że aparycja to nie wszystko ale łatwo powiedziec komuś kto nie ma problemów skórnych!

Gość gość
Prawie wszyscy maja problemy skórne,jedni większe drudzy mniejsze.Dotyczy to nie tylko młodych ludzi ale wszystkich.Wiem co czujesz bo tez przez to przechodziłam,wyszłam z tego ale to trwało,nie mogłam na siebie patrzeć ,potem było dobrze a teraz znów cos innego sie zrobiło-mam mnóstwo przebarwień brązowych(unikam słońca,smaruje sie kremem z filtrem 50 ,chodzę na wszystkie możliwe zabiegi rozjasniające,usuwające przebarwienia i nic )Także cały czas cos ale wiem,ze wiele osob ma takie problemy ,kobiety ratują sie makijażem,zabiegami.Nie wiem z czym walczysz ale dobry dermatolog jest ważny i dobra kosmetyczka(najlepiej kosmetolog).Jesli masz cerę mieszana,tłusta to pocieszeniem jest to,ze dłużej zachowasz młody wygląd bo zmarszczki robia sie pózniej i wolniej niż u osob z cera sucha.

Gość gość
Ja mam sucha skore, nigdy nie miałam pryszcza i wcale się nie starzeje ,wyglądem ja 10 lat mlodziej

Gość gość
A jaki masz problem z cerą?

Gość gość
Tutaj autorka. Mam cerę suchą, atopowe zapalenie skóry ale najgorsze z tego wszystkiego są rumieńce i wiecznie czerwona tearz. Jak się umaluję to wyglądam bardzo dobrze ale bez podkładu dramat:( To nie jest zaróżowienie a krwistoczerwone plamy na policzkach i czerwone czoło, broda... Dramat. Dermatolodzy coś tam niby zapisują ale jestem w trakcie używania jakiegoś złuszczającego środka i jest chyba gorzej

Gość gość
no niestety AZS to ciężka przypadłość ale wnioskuje,ze nie jest najgorzej bo osoby z AZS sama wiesz z czym moga sie borykać.Teraz jest gorzej a za jakiś czas bedzie lepiej jak skóra sie złuszczy.Dermatolog cie nie uprzedził?jesli cos jest nie tak idź do niego.Wierz mi,ze wiekszosc kobiet ma zazwyczaj makijaż na sobie i tylko dzieki niemu wyglada dobrze.To normalka.Wiem co znaczą naprawde poważne problemy skórne i jakie to jest dołujące .Jesli będziesz się odpowiednio leczyć to nie bedzie tak źle.Sama miałam rany na twarzy i na całym ciele,wysuszona na maksa skórę,ktora sie łuszczyła,przez to byłam cała w czerwone plamy,wyglądałam makabrycznie.Mialam tez inne problemy ze skóra.Teraz jest lepiej ale nie jest super i bede musiała sie do tego przyzwyczaić. I faktem jest,ze osoby z cera sucha maja wczesniej zmarszczki przez co ich cera wyglada starzej,jednak jesli ktoś czuje ,ze wyglada 10 lat młodziej to bardzo pozytywne nastawienie i trzeba brać z tego przykład.