Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu ktoś z wiecznie czerwona twarzą? Jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

Mam strasznie czerwoną twarz. Bez podkładu jest sino-bordowo-czerwona. Generalnie oblewam się rumieńcem w każdej stresujacej sytuacji albo po zjedzeniu czegoś ostrego/gorącego itd. Dla mnie podkład to podstawa jednak dermatolożka odradza mi codzienne malowanie:( Chcę mi się płakac przez moją cerę:( Ktoś ma podobnie?

Gość gość
Ja mam cały czas czerwone policzki i nos. Na każdym zdjęciu wyglądam jak pijany, a w poprzedniej pracy przezywali mnie przez to "Kulfon" :)

Gość gość
Jak sobie z tym radzisz? Dla mnie to straszny problem:( W dobrym podkładzie mam świetną cerę ale bez niego dramat:( Dermatolożka zapisała mi mnóstwo kosmetyków, których zwyczajnie boję się używac bo mają tyle skutków ubocznych. Na codzień używam aptecznych kosmetyków ale nie pomagają za wiele. Jestem straszną alergiczką, do tego mam jasną wrażliwą cerę i AZS.

To ja pisałem o tm "Kulfonie". A radzę sobie bezproblemowo - jestem facetem. Nie przejmuję się pierdołami. Urodziłem się taki, a nie inny. Do tego mam zakola i lekko odstające uszy, więc Kulfon idealnie pasuje :) Zaakceptuj siebie i naucz się do siebie uśmiechać.

Gość gość
Dzięki:(