Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy czlowiek ma prawo obciazac drugiego swoimi uczuciami

Polecane posty

Gość gość

chcialabym zapytac was jakie macie zdanie na ten temat. czy czlowiek ma prawo wiedzac, ze ktos go nie kocha, jest dla niego obojetny napisac do tej osoby list, i wyrzucic swoje emocje i uczucia do tej osoby zeby zapomniec? wzglednie zadzwonic i o tym powiedziec. jak wy byscie zareagowali gdybyscie dostali od osoby, ktora was kocha a ktorej wy nie taki list. z wyznaniem po prostu, bez prosb o kontakt czy jakakolwiek odezwe. prosze was o zdanie. dzieki za rady

Gość gość
taki list to głupota, co to ma na celu? ośmieszyć się? zachowaj to dla siebie!

Gość gość
zdaje sobie sprawe, ze w oczach kogos takiego pewnie sie osmiesze ale chodzi o uwolnienie sie od toksycznego uczucia, co probuje juz zrobic drugi rok i malo mnie w sumie obchodzi, ze ta osoba sie pewnie usmiechnie z politowaniem, bo nie mamy kontaktu

Lepiej zrobisz "uwalniając" tą osobę od swojego żalu. Listem tylko wywołasz litość, poczucie winy itd. Nic pozytywnego.

Gość gość
Koleżanka mi ostatnio powiedziała "jak się zakochał to jego problem", więc i listy można słać, chwilę się pomartwię, a zaraz zapomnę.

Gość gość
Jak kocha to ma prawo. Milosc to choroba.ta strona krora niekocha ma z****** obobiazek to zroumiec i dozyc do tego zeby powoli ogien gasl:-( no jak inacsej.

Gość gość
widze, ze zdania macie podzielone. myslicie, ze ktos moglby naprawde poczuc sie winny? kocham bardzo tego czlowieka, kiedys cos sie zaczynalo miedzy nami dziac, niestety z jego strony to byla tylko zabawa. owszem zauroczyl sie, ale to tyle a ja mam naprawde ciezki problem. nie potrafie nawiazac innej relacji, nieustannie o nim mysle. chcialbym mu to napisac w kilku slowach, oczywiscie bez pretensji, zalu. po prostu wywalic co czuje do niego i czulam przez te 2 lata. mysle, ze to mogloby mi pomoc.

Możesz napisać ten list, możesz wysłać ich miliony ale nie wysyłaj ich do obiektu westchnień. Samo wylanie uczuć na papier pomoże uporządkować myśli. Poza tym nie odstrasza Cię to ze ta osoba Cie po prostu nie kocha? Ponadto piszesz ze wcześniej strony to była tylko zabawa z jego strony. Tacy faceci naprawdę maja dosc zbyt wrażliwych i natrętnych kobiet. Mi możesz wysłać ten list. :)

Gość gość
Ja przyjęłabym informację i tyle, nic poza tym. Ktoś bardziej złośliwy wstawi Twój list na facebooka, więc to zależy na ile dojrzała jest osoba którą kochasz.

Gość gość
szczerze to mnie to juz teraz nie obchodzi co on sobie pomysli, czy mnie wysmieje, obrazi nawet, nie boje sie nawet, ze moze mnie zmieszac z blotem w odpowiedzi. juz ma tak sfatygowana psychike przez to uczucie, ze wszystko mi jedno. nie chce myslec o jego uczuciach, o tym co pomysli jak to przeczyta. on o moich nie myslal, zranil mnie co mnie jeszcze bardziej boli, bo logicznnie rzecz biorac powinnam sie ogarnac po tym jak mnie potraktowal a ja wciaz go kocham. nigdy czegos takiego nie czulam mimo, ze mam 10 letnie malzenstwo za soba

Gość gość
Ktoś bardziej złośliwy wstawi Twój list na facebooka to dojrzaly czlowiek, w srednim wieku. poza tym ja nie mam fb wiec nawet bym o tym nie wiedziala, ale on nie ma tendencji do ponizania kogokolwiek