Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat i jestem wyłysiały coraż częściej myśle aby ze soba skonczyc

Polecane posty

Gość gość

ja chyba przez te pieprzone wlosy wpadne w chorobe psychiczna

Gość gość
Spróbuj stosować olejek rycynowy mi odrosły brwi.

Gość gość
ciesz się, że nie masz większych problemów. nie ogarniam tego lamentu u niektórych facetów. Łysy? No i chuj z tego. Facet ma być facetem, nie Kenem od Barbi.

Gość gość
Tylko ze taki lalusiowaty i peezdowaty Ken od Barbie podoba sie kazdej kobiecie a wylysialy facet nie podoba sie zadnej

Gość gość
peezdowaty Ken spodoba się każdej Barbie o IQ ziemniaka. Chyba nie o to ci chodzi?

Gość gość
jest na to sposób, przytyraj, zrób dziary, kaloryferek i tyle, ja chodzę na siłkę i tam co drugi tak wygląda, a panienkę każdy ma...

Gość PatrycjaPatrycja
Ja jestem dziewczyną, mam 17 lat i niesamowiie podobają mi sie łysiejący mężczyźni. Kompletnie nie wiem czemu, ale tak mam więc może jakieś dziewczyny też tak mają, nie martw się , to jest sexiiiii

Tylko czasami jak ktoś ma kwadratową głowę i płaski tył głowy to łysina kompletnie nie pasuje :(

Gość PatrycjaPatrycja
Ja tam nie wiem, jak to wygląda na takiej głowie. Dotychczas wszyscy łysiejący faceci jakich spotkałam mi się podobali oprócz żuli chlejących piwsko na ławce. Nawet moi starzy nauczyciele są sexowni.. Pewnie nie jestem jedyna na tym świecie.

W sumie mi tez sie wydaje taki facet bardziej męski i czuliby sie przy takim bezpieczniej :)

Gość PatrycjaPatrycja
No mi też się taki wydaję, to naprawdę jest dla mnie takie sexi że nie mogę. Także autorze wątku nie martw się, ludzie mają różne gusta na szczęście.

Gość PatrycjaPatrycja
Taki też jest całkiem w porządku, słuchaj naprawdę dziewczyną różne rzeczy się podobają. Inni tego nie nawidzą, ja za tym szaleję. Ale jak tak bardzo chcesz coś z tym zrobić, chociaż genów i tak się nie oszuka, to spróbuj jakiś wcierek np. jantar.

Ćwierci, picie drożdży, olejowanie skory głowy, pobudzania krążenia krwi na głowie myjąc naprzemiennie ciepła i z zimna woda. Albo leczyć hormonalnie.

Gość gość
Nie martw się,to oznaka,że jesteś facetem z krwi i kości!

Gość PatrycjaPatrycja
Racja, sposobów jest wiele, wystarczy poczytać, ale i tak na każdego przyjdzie pora, ważne żebyś o siebie dbał.

Gość łysy_łysol
hej dziewczyno od łysych skąd jesteś ?

Gość autor tematuklj
to jest genetyczne, wszyscy moi bracia łysieja wiec mysle ze szkoda czasu na jakies wcierki

Gość PatrycjaPatrycja
Ja nie lubię całkowicie łysych, ogolonych na zero~. Tylko właśnie takich łysiejących, samo piękno

Gość PatrycjaPatrycja
A hooy cie to obchodzi łysolu s********j, pewnie chcialbys sie dobrac do mojej pupci ?

Gość łysol
nieprawda są leki tylko wymagają stosowania do końca życia i wydatek to ok 120zł miesięcznie.

Gość gość
ogól głowe a zapuść brodę i przypakuj, i już możesz wyglądać seksownie

Gość łysy_łysol
wsadził bym ci łysą dyńke w twoją rozklapiszkę :)

Gość gość
ej ale co masz do janusza chabiora, ja bym mu dała, jak jesteś inteligentny to nie ma znaczenia wtedy

Gość autor tematuklj
Nie mam nic do niego, tylko po prostu mówie ze jestem do niego podobny. Nie wiem jak dziewczyny uwazaja ale ja mysle ze do takiego kształtu czaszki ktory mamy łysa głowa nie pasuje

Gość gość
Nareszcie chociasz 1 madry czlo wie:-) ma54 late i łysy jesem.:-( k***a wieszam sie z tego powodu. H*ju kto pierwszy? Lina mi juz w kiblu na rurce od gazu. Wejde kopne stolek , niema sie czym chwalic. Guppku. 20 lat temu cie niebylo , czy 70 . Myslisz ze swit sie zmieni? Komulache? S Ierdalaj. Won i niestrasz,jak bedziesz wisial to sie spuscisz i zesrasz. Twoje gacie:-)

Gość Singielka1985
dokladnie wygol reszte klaczkow, zaloz lancuch, dresik i bedziesz krolem dzielni :D:D:D:D:D