Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmieniam codziennie pościel mąż mówi że przesadzam

Polecane posty

Gość gość
ja zawsze włączam funkcje eco do każdego prania średnio 1 pranie pierze sie ok 2 godziny więc jak zaczynam prać codziennie o 8 rano to kończe koło 15 ;) moja pralka jest bardzo energooszczędna i ekologiczna dostosowuje ilosc wody do ilości wsadu jak zepsuła mi sie stara pralka to rachunki za prąd zmalały o 80 zł a za wode o 20 zł

Gość gość
Rozumiem, że podłogi myjesz lizolem, a naczynia sterylizujesz w autoklawie? Bo jak nie to brudas z Ciebie :D

Gość gość
daruj sobie te żenujące komentraze podłoge myje płynem do płytek który kupuje w salonie gdzie kupiłam płytki 1 butelka za 25 zł starcza na około 3 tygodnie (codziennie myje) a naczynia zmywam w zmywarca zawsze na najwyższa temperature jest to bodajrze 75c

Gość gość
Ale musisz mieć nudne życie, że Ci się chce codziennie zmieniać pościel, latać z mopem i szorować kibel. Współczuje, musisz się bardzo nudzić...

Gość gość
to mój rozmiar stanika, ha

Gość gość
ja bym se wolała w łeb strzelić niz tak żyć , życ po to żeby płytki były czyste , ja piertole :O , masz niski status życiowy

Gość gość
weźcie sie ogarniicjie mam mature ja bym mogłą iść do pracy ale nie mam na to czasu ja sobie nie wyobrażam że przychodze z roboty a tu nie uprane nie ugotowane i nie posprzontane nie wyobrażam sobei czegoś takiego

Gość gość
robisz błędy ortograficzne jakich moja 8 letnia córka już nie robi :O masz mature ? takie teraz "som matury "

Gość gość
jakiś problem masz pani magister kurwa brudas jebany kocmołuch co raz na tydzien sprzonta fuuj...

Gość gość
sprzonta :D :D :D

Gość gość
A niby skąd ma się ten grzyb wziąć w tej pościeli? Czyżbyś Ty go roznosiła?

Gość gość
Sorry ale twój mąż ma rację żebyś znalazła sobie jakieś zajęcie bo twoje zachowanie to juz przesada, nikt nie zmienia pościeli codziennie. Ja zmieniam raz na tydzień i jakoś nie capi mi w domu itp. Chyba jesteś wielki flejtuch albo strasznie nieporadna skoro nie potrafisz pogodzić pracy i obowiązków domowych, współczuje mężowi :/

Gość gość
nie sam sie rozsiewa od brudu...

Gość gość
autorka nie dość że analfabetka to jeszcze wulgarna i wyzywa, współczuję życia

Gość gość
pierdul sie kurwo bo jak ci jebne w tego zasyfiałęgo ryja to aż kurwa ci sie gwiazdki pokażom pizdo ty kurwa jebana kurwa ...

Gość gość
ja nie będe z wami dyskutowała syfiary jebane bo musze iść ręczniki rozwieśić nara ...

Gość gość
hahahaha ale się uśmiałam-autorko ty masz problemy psychiczne, zalecam wizyt ę u psychiatry, bo na psychologa już za późno, a czy masz dziecko? Czy też codziennie go pierzesz 3 razy dziennie w 90 stopniach, psycholka...

Gość gość
weź sie zmaknij dziwko pisałam że nie mam dzieci ale mieszka u mnie siostrzenica ktora studjuje i nie pomaga mi za bardzo bo ma dużo nauki ale sie cieszy że ma tak zawsze czysto w domu i wszystko wyprane pachnące ....

Gość gość
Ja p*****le, ludzie w Afryce muszą zapieprzać kilometry do najbliższej studni a ta codziennie pościel, ręczniki, ciuchy pierze, w d***e Ci się poprzewracało? Myślisz że woda to się znikąd bierze?! Dwa ręczniki w domu masz, że musisz codziennie je prać? Czy Twoja pralka jest miniaturowych rozmiarów i więcej niż jeden się tam nie zmieści? Co za p********e marnotrawstwo wody, sorry za słownictwo, ale mnie k***ica bierze jak coś takiego czytam. Głupia rozpuszczona leniwa locha.

Gość Kredka1983
Codziennie zmieniac posciel to faktycznie jest DZIWNE! Ja zmieniam co 7 dni :)

Gość gość
aha dodam tylko,że kiedy będziesz szła do miasta po te wszystkie płyny do mycia i czyszczenia to nie zapomnij wstąpić do księgarni i kupić słownika ortograficznego, współczuję twojemu mężowi i niestety nie wróżę długiego pożycia małżeńskiego-z taką babą nawet święty by nie wytrzymał.....

Gość gość
oooo nie huju jeden teraz to przgiołeś po 1 moja pralka dostosowuje ilość wody i prądu do ilości załadunku a u mnie mieszkają w domu 3 osoby każdy ma swój ręcznik do ciała i rąk odzielny wieć codziennie mam do prania 6 ręczników pralka jest prawie pełna i to nie jest żadne marnotractwo brudasie jebany peirodlony to nie moja wina ze w afryce mają tak a nie inaczej ja sie ciesze ze nei meiszkamw afryce a ty jak tak abrdzo hcesz\ to idz tamz amieszkaj huju kocmoluchu jebany dobrra kurwa nie mam czasu bo musze pranie wstawic nastepne bo przez was to do 12 w nocy sie dzisaj nie wyrobie nara kurwa jebana jakie huje jezu kurwa

Gość gość
skoro pościel zmieniasz co dziennie to co ile zmieniasz majtki ??? po każdym wysikaniu ???

Gość gość
Ja ci proponuję zebyś się razem z tą pościelą twoją pokręciła trochę w tym bębnie to może ci rozum wróci bo aktualnie masz go brak!!!

Gość gość
nie ja mam tak ze jak cos uzyje raz to już daje do prania czyli wstajke rano posciel zmieniam wycieram sie recznikiem wkladam do ksoza zdejme jakis ciuch to go drugi raz juz tez nie zakladam mooja siostrzenica tez tak robi mąż tylko sie sprzeciwia ale niedlugo mysle go naucze chigieny tez ;)

Gość gość
Ku**wa u ciebie ta pralka chyba aż kipi z niemocy :D Nienormalna jesteś czy jak? Hahahahah dobre sobie hihi

Gość gość
Po ch*j wam oddzielne ręczniki do rąk, macie grzybice że nie możecie używać jednego czy syfilis?

Gość gość
umrzyj kretynko

Gość gość
A ja ze swojej strony oprócz już tu wymienionej wizyty u psychologa bądź psychiatry w kierunku nerwicy natręctw, proponuję ci postarać się o dziecko albo najlepiej przynajmniej dwójkę dzieci to wtedy nie będziesz wiedziała w co ręce włożyć a nie zajmować się codziennym praniem pościeli :)

Gość gość
jak masz takie parcie na to sprzątanie na okrągło to zatrudnij się jako sprzątaczka przynajmniej Ci za to będą płacić :) I mąż to doceni :D