Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmieniam codziennie pościel mąż mówi że przesadzam

Polecane posty

Gość gość
Ty chcesz męża nauczyć higieny? Hahahahaha to już jest ku***a sterylizacja hahaha :D

Gość gość
I myślisz, że jak codziennie puszczasz kilka pełnych bębnów to nie zużywasz niepotrzebnie litrów wody? Jesteś taka durna sama z siebie czy ktoś Ci za to płaci? Przez takie durne lochy ta planeta już ledwo zipie, zmywarka pewnie też u Ciebie od rana do wieczora włączona. Jakbyś musiała z wiadrem po wodę latać to by Ci się odechciało, masz zero szacunku do zasobów naturnych ;/

Gość Trust me i am a pharmacist
Albo to jest prowo albo laska serio ma nerwicę natręctw...

Gość gość
Dawno się tak nie uśmiałam, a najbardziej to z tej matury

Gość gość
ja też mam polewe z tego topiku, chyba prowo albo taka kretynka naprawdę istnieje :D

Gość lejn
czytając ten temat, uzmysłowiłam sobie, że powinnam wrzucić do pralki 3 ręczniki, których nie prałam ponad 2 tyg.

Gość gość
to znowu ja dopiero skonczyłam pranie w między czasie ugotowałam obiad i posprzątałam to nie jest żadne prowo ja serio mówie to nie jest tak że mi sie nudzi ja poo prostu lubie mieć czysto to co ja mam teraz brudem zarosnąć żeby wode oszczędzać wy myślicie coś brudasy czy nic k***a?

Gość gość
to nie jest ekologiczne, niszczysz faunę i środowisko , nie jesteś proekologiczna pościel po jednym spaniu jest jeszcze pachnąca i świeża, krochmalona długo utrzymuje świeżość, wietrzona na słońcu zabija roztocza nie ma potrzeby prania codziennego pościeli, może się pocicie śmierdząco albo popuszczacie wydzieliny ustrojowe , kał że masz po jednej nocy nieświeżą pościel jeśli jest z dobrego materiału i krochmalona po jednej nocy jest dalej świeża chyba czyści chodzicie spać , może śpisz w osranych gaciach i z brudnymi syrami ?

Gość gość
gość wczoraj ja robie tak wstaje codziennie koło 8 rano piore najpierw pościel potem ręczniki potem jasne ciuchy kolorowe i ciemne na koniec potem sprzątam odkurzam myje podłogi kuchnie łazienke potem gotuje obiad potem oglądam telewizje potem włanczam zmywarke i bojler do wody potem składam pranie myje sie wyłanczam bojler i ide spać i tak codziennie czy dobrze robie ? xxx hahaha:-D :-D :-D. zayeboza masz zycie nie ma co:-D :-D ale...to Twoje zycie i tak chcesz wiec jest dobrze. Nie macie co na Nia najezdzac jak tego potrzebuje i po jednym dniu czuje sie niekomfortowo w poscieli czy reczniku to sobie pierze i ma do tego prawo. A to czy cos marnotrawi czy nie to tez Jej problem ma kase to moze nawet i miesiac kurka z woda nie zakrecac. A pralka moze sobie prac nawet 24 h przez 7 dni. Jesli Tobie to autorko odpowiada i uwazasz to za sluszne to sluszne jest gdyz kazdy sam w zyciu ustala jak postepuje i czym sie kieruje. A jak to prowo to sie walcie:-D

Gość gość
kazdy się poci więc nie wierzę że po tydodniu czy dlużej pościel jest świeża chyba tylko dla użytkownika :-)

Gość gość
za wode place 250 zł i latem i zimą a za prąd latem 650zł zimą 1000-1300zł