Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koledzy mojego chłopaka się ze mnie dzisiaj śmiali:(

Polecane posty

Gość gość

Mój Chłopak minął mnie dzisiaj w centrum miasta. Szedł w gronie swoich kolegów. Oczywiście przywitałam się z nimi wszystkimi. Po chwili zauważyłam, że ma ranę na ręce. Naprawdę się przestraszyłam, bo przecież w to może wdac się zakażenie. Siłą zaciągnęłam go do pobliskiego szpitala. Zdezynfekowali, założyli opatrunek itd. a koledzy chłopaka niby nic nie powiedzieli wprost a jednak widziałam, że się podśmiewali. Nie rozumiem...

Gość gość
Panikara :D

Gość gość
To dobrze, ze się troszczysz o faceta ;)

Gość gość
Nie wiem czy jestem panikarą ale uważam, że przy głębszym skaleczeniu naprawdę ważne jest porządne zdezynfekowanie i opatrzenie. Przez sepsę umiera tak dużo ludzi! Mimo, że się spieszyłam bo musiałam pozałatwiac kilka spraw odnośnie z podjęciem pracy i stypendium wolałam zmusic go do wybrania się do szpitala. Jestem pewna, że on z własnej woli by się nie wybrał. Nawet lekarz mnie pochwalił, że dobrze zrobiłam, że go zabrałam na to opatrywanie rany.

Gość gość
Panikara

Gość gość
Bardzo dobrze postąpiłaś a chłopak nieodpowiedzialny. No i kolegów też ma nierozważnych

Gość gość
Jak jestes malolata tes sie posmieje:-) hahaha:-) rozbolaly cie cucki czy uda?

Gość gość
normalne u młodych facetów w grupie. Zgrywają się przed sobą kto jest większy kozak a tu jednego twardziela dziewczyna w bandaże pakuje. Daj spokój w głębi duszy każdy jeden by chciał mieć troskliwa dziewczynę... a część z nich pewnie by chciała miec dziewczyne jakąkolwiek i tylko nadrabiają głupim podśmiewaniem się.

Gość gość
Większość zacięć można przemyć samemu, nie trzeba lecieć do szpitala