Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EsmeraldaXXL

odrzucił mnie bo jestem gruba, jak się na nim zemścić?

Polecane posty

Gość EsmeraldaXXL

Rozmawialiśmy pół roku na necie Nie miałam zdjęcia, ale byłam pewna, że rozkochałam go na tyle, że mnie zaakceptuje Pomyłka Umówiliśmy się w kawiarni i jak tylko przysiadłam się do niego to zrobił taką minę jakby zobaczył ducha. Potem było już tylko gorzej. Starałam się żartować, rozładować napięcie, ale on w pewnym momencie mi przerwał. Powiedział, że nie da rady, że inaczej mnie sobie wyobrażał i nie może. Potem zwiał jak ostatni tchórz zostawiając mnie z niezapłaconym rachunkiem za dwie kawy! Chciałabym mu jakoś dokopać za to jak mnie potraktował, ale nic mi nie przychodzi do głowy. Dziewczyny pomóżcie!!!

Gość gość
nr telefonu na gejowski mczacie :P Skuteczne

Gość gość
A napisałas mu ze jestes tega?

Gość gość
Najbardziej boli cię to że nie zapłacił za ciebie sknero

Gość gość
schudnij i wyslij mu swoje zdjecie z nowym facetem. Nie jestel wredna, tylko szczera. Sama zgubilam juz 9kg i chudne dalej.

Gość gość
Chcesz się mścić że się nie spodobałaś facetowi ? A swoją drogą musisz mieć sporą nadwagę skoro tak uciekał ,trzeba było powiedzieć mu o tym wcześniej i nie było by takiej sytuacji!!

Gość gość
Przypomniało mi się jak znajomy mający 165 cm wzrostu umówił się z dziewczyną 180 cm. Oboje o tym nie wiedzieli, chociaż na portalu mieli wpisany wzrost widoczny dla wszystkich użytkowników :D Oboje na spotkaniu byli zdziwieni, ale zachowali pozory i byli wobec siebie uprzejmi :) jakieś minimum klasy trzeba zachować.

Gość gość
Za swoją kawę to mógł chociaż zapłacić :/ Gbur.

Gość gość
dzisiaj widziałam parę facet łacet, niski o głowę od dziewczyny, szli za ręce chodnikiem i obejmując się/.....ona wyglądała jak tyczka, o on jak kurd**el przy niej....jednak świata za sobą nie widzieli.. miłość jest ślepa...gruby, chudy, niski, a co to kogo obchodzi jak dla tej drugiej osobie się podobasz.

Gość gość
Dlatego lepiej od początku mówić o pewnych rzeczach albo szybciej się spotykać, a nie pół roku się angażować w gadkę z kimś kto ucieknie na nasz widok :/ Każdy ma prawo nie docenić naszego wyglądu, więc lepiej zaoszczędzić czas :D

Gość gibon fff
to twoja wina bo nie powiedziałaś mu o tym... nie przyszło ci do głowy ze moze takie grubasy mu się nie podobają ? nie każdy taką chce, to że dobrze sie wam pisało to nie wszystko, wyglad jest dla meżczyzny ważny ... chcesz sie mścic na niewinnym chłopaku za swoją głupote do potęgi ?? pomyśl nad swoją głupotą, a co miał zrobić ? umawaić sie z tobą "na siłę" bo tak wypada ? jesteś gruba to mu sie nie podobasz proste, ja też sie kiedys umówiłem ale wyglądaa brzydziej niz na zdjęciu i chciałem to zakończyć jak najszybciej, zniechęcałem ją aż sama poszła i mam spokój

Gość gość
Zemścić? Zeżryj wiadro ziemniaków, i tak codziennie, na koniec wyślij mu zdjęcie jak będziesz ważyła 200 kg, niech mu w pięty pójdzie :P

Gość gibon 333
madrze napisałeś grubasowi :)

Gość gość
to schudnij, mniej jadu w tobie bedzie on ma gdzies twoja zemste, zrobisz z siebie kretynke po prostu

Gość gość
schudnij, to dopiero się wkurzy jak zrobisz się "laska"

Gość gość
silka i pompa bedzie:D