Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facecie

Polecane posty

Gość gość

który drażliwie reaguje na pytanie co słychać?

Gość gość
Nic ja też tego nienawidzę a dokładnie dlatego że pewien typek którego nie cierpię często zadawał mi to pytanie. Zawsze odpowiedź taka sama czyli że jest dobrze chociaż wcale tak nie jest i dupa.

Gość gość
Ogólnie ciężko z nim nawiązać kontakt, nie lubi rozmawiać ot tak po prostu, musi być zawsze jakiś konkretny temat. Zapytasz go o to co na zajęcia to owszem, kulturalnie odpowie, ale wyczuwa się w tym pewną łaskę.

Gość gość
Nic nie myślę, spoko gość, konkretny, być może inteligentny. Tymczasem pytanie "co słychać" jest taką prostą formą kiedy nie ma co się powiedzieć i zwykle gdy ma się z daną osobą pewne braki w relacji, a przez to albo trzeba komuś opowiadać swoje życie ot tak, albo stwierdzić że w porządku. Lepiej sprowadzić rozmowę na stały temat staruszek i stwierdzić, że słońce smali, powietrze dziwne i na deszcz się pewnie zbiera :D

Gość gość
Pewnie cię nie lubi albo ma lekceważący styl bycia tzn. uważa się za lepszego od innych.

Gość gość
Nie umiem określić, czy mnie lubi. Zdarza się, że się uśmiecha i normalnie rozmawia, ale miewa momenty, kiedy jest chłodny i nie wiem wtedy jak z nim gadać. Nie znam się niestety zbytnio na jego zainteresowaniach, inaczej mogłabym zacząć nawijać na ten temat. A tak to? Chciałabym się do X zbliżyć, ale nie mogę :(

Gość gość
Uznałabym, że nie chce ze mną rozmawiać - będzie chciał to się odezwie, a do tego czasu olałabym.