Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiSiory triumfuja ale to nie koniec

Polecane posty

Gość gość

my, normalni i myslacy samodzielnie nigdy sie nie poddamy. bojcie sie

Gość gość
Pisiorska zarazo!!!!!!!! na Wasz jad tez jest antidotum. i zadne poidsluchy WAS nie ocala przed zaglada. POMIOT ZLA

Gość gość
oni wiedza ze juz po nich wiec ucichli

Gość gość
premierze ratuj POLSKE

Gość gość
Polski sejm rozsyła pliki na eMule pirackie!

Gość poziom0
PO teraz bardzo potrzebuje mrówki, polskie mrówki jako elektorat a i tak emerytury wypłaci Żydom , ponieważ Tusk obiecał Żydom, że za kamiennice i żydowskie fabryki polskie społeczeństwo Żydom zapłaci

Gość gość
autorze, normalny i samodzielnie myslący człowiek nie powtarza z wiarą i drzeniem głosu pustych sloganów zasłyszanych od lemingów, współczuję ci nieszcżęsniku; nawet nie wiesz, żeś nieszczęsny

Gość gość
a ja jestem lemingiem i jestem z tego dumna stac mnie na wszystko , nie stekam ze mam pracowac do 67 roku zycia bo sie nie boje emerytury i nie licze ze pisowskie panstwo da mi zasilek bo zarabiam sama

Gość gość
AVE PO 666

Gość poziom0
czy wiesz , że PO już miało przymiarki aby przegłosować w Sejmie wprowadzenie VAT 24 % afera taśmowa przeszkodziła na chwilę ale Tusk wróci do tego VAT 24 % jak przekona lemingów

Gość cyberkochanek00
rudy wredny ale lepszy od gwalciciela biednych niewinnych kotkow .wiec, reasumujac lepsza platforma-mniejsze zlo

Gość gość
ja-ro-sław!! ja-ro-sław!! ja-ro-sław!! do boju do boju!!!

Gość poziom0
Żydzi otrzymają 400 PLN emerytury od Tuska i wypłatę odszkodowań za ich straty poniesione w czasie II WŚ cieszysz się ?

Gość gość
jroslaw tak. ale do GAZU! smierc pisiorom.jarek zoofil i zwierzecy pedal to nawet czlowiek nie jest,bydle.przepraszam ublizylem bydlakom

Gość gość
o ty k***o vpowyrywam ci kłaki!!!

Gość gość
za 400 zl nawe umrzec godnie sie nie da, wiec nie swiruj pedale pisiorze jeden :D Ty nawet 400 nie dostaniesz. no chyba ze boski jaro Ci z wlasnej kiesy da

Gość gość
klaki? ja sie depilije. klaki to w prl-u byly jak nie bylo zyletek. jarecki pragnie tych czasow. zbydlecenie ludzi to jego marzenie

Gość poziom0
ciekawy jestem ile Tusk płaci tak zwanemu 'czarnemu PR' z naszych podatków aby oczerniali PiS ? ile kasy dostajecie za pisanie bzdur i aby wkurzać ?

Gość gość
ja nie wkurzam ja pisze prawde. a to boli najbardziej,wam sie pisiorom we lbach nie miesci ze mozna pisac prawde za darmo bo wy agitujecie za kase. SMIECI

Gość gość
pisuary! co myslicie, ze WAM sie uda? szatan WAM na to nie pozwoli AVE 666

Gość poziom0
no dobra, popierałem Tuska zanim nie zrobił Bieńkowskiej ministrem od transportu, kolei , lotnisk , odziedziczyła spadek po Nowaku i się wpierniczyła równo i dokładnie , nie potrafi sobie poradzić z bramkami na autostradach , jest wtopa z Pendolino, ponieważ zapłacono z naszych podatków ponad 70 mln. PLN za złom i ten złom nie spełnia przyjętych norm technicznych , Bieńkowska dobrała się do fantastycznie funkcjonującej firmy , czyli do Portu Lotniczego Warszawa im. F. Chopina i wysłała likwidatora do PPL , widocznie ma taki plan aby nie było lotniska w Warszawie skoro ponad 1000 pracowników ma być zwolnionych z PPL , więc z czego tu się cieszyć ? PO rozpierniczyło gospodarczo Polskę i przemysł , tysiące ludzi jest na bezrobociu, nie ma pracy , polscy politycy mają głęboko w zadzie Polaków i wyborców , więc wystarczy , niech odejdą , może przyjdą 'patrioci' na miejsce PO , którzy potrafią rządzić i nie będą robić laski tym z Brukseli i z USA