Manisha 0 Napisano Czerwiec 24, 2014 Witam, Zamierzam przejść na dietę 1200 kalorii i mam pytanie do osób, które były/są na tej diecie. Jakie były rezultaty diety? W jakim tempie chudliście? Jeśli ma ktoś przepisy na posiłki do tej diety to byłabym bardzo wdzięczna za podzielenie się :) Z góry dziękuję za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2014 na stronie dieta pl z kropką jest dużo fajnie rozpisanych jadłospisów z przepisami jeśli to Ci pomoże :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2014 lepiej jedz wszystko, ale w rozsądnych ilościach, do tego jak najwięcej ruchu i dobra suplementacja. polecam suplement na bazie afrykańskiego mango, znalazł się w rankingu najlepszych suplementów na http://rtno.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2014 W 7 tygodni -5,5 kg. Super dieta, nie chodzę głodna, i jem wszystko- byleby wyszło 1200 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reniii1 Napisano Czerwiec 24, 2014 ja tez od jutra zaczne. tylko nie wiem czy dobrze mi pojdzie liczenie, tez mam zamiar jesc wszystko ale w ramach kalori Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mycha_83 Napisano Czerwiec 24, 2014 Ja zamawiam sobie dietkę z Fit Diet, dostaję codziennie 5 zdrowych posiłków i jest spoko. Jadam regularnie, zdrowo i mam bardzo urozmaiconą dietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość1234 Napisano Czerwiec 24, 2014 Ja na tej diecie jestem już 1,5 miesiąca i mam 12 kg mniej no ale ja startowałam z większej wagi więc pewnie dlatego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2014 mam pytanie , i witam was ile moze miec owsianka na wodzie kcal? 3 łyzki otrab owsianych i 1 łyzka otrab pszennych , wyszlo mi tak ok 120 kcal , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2014 a dokladnie 1o4 kal czy dobrze >? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2014 jest ktos na tej diecie , tak na serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość1234 Napisano Czerwiec 25, 2014 Gość ja jestem na tej diecie od 05.05.2014 i tak jak pisałam schudłam 12 kg ( ważyłam się w zeszłą niedzielę). Jeśli masz pytania to ja chętnie odpiszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2014 dziekuje mam pytanie ile moze miec kalorio buchta z rodzynkami, jak obliczyc to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wredna_Baba_Jedna Napisano Luty 11, 2015 Ja zaczynam jutro dietę 1200 kcal z caterigiem dietetycznym. Jestem pelan optymizmu. Mam do zrzucenia jakieś 8 kg, więc niby nie tak dużo, a jakos nie mogę zrzucić ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach