Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Manisha

Dieta 1200 kalorii

Polecane posty

Witam, Zamierzam przejść na dietę 1200 kalorii i mam pytanie do osób, które były/są na tej diecie. Jakie były rezultaty diety? W jakim tempie chudliście? Jeśli ma ktoś przepisy na posiłki do tej diety to byłabym bardzo wdzięczna za podzielenie się :) Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
na stronie dieta pl z kropką jest dużo fajnie rozpisanych jadłospisów z przepisami jeśli to Ci pomoże :)

Gość gość
lepiej jedz wszystko, ale w rozsądnych ilościach, do tego jak najwięcej ruchu i dobra suplementacja. polecam suplement na bazie afrykańskiego mango, znalazł się w rankingu najlepszych suplementów na http://rtno.pl

Gość gość
W 7 tygodni -5,5 kg. Super dieta, nie chodzę głodna, i jem wszystko- byleby wyszło 1200 kcal

Gość reniii1
ja tez od jutra zaczne. tylko nie wiem czy dobrze mi pojdzie liczenie, tez mam zamiar jesc wszystko ale w ramach kalori

Gość Mycha_83
Ja zamawiam sobie dietkę z Fit Diet, dostaję codziennie 5 zdrowych posiłków i jest spoko. Jadam regularnie, zdrowo i mam bardzo urozmaiconą dietę.

Gość gość1234
Ja na tej diecie jestem już 1,5 miesiąca i mam 12 kg mniej no ale ja startowałam z większej wagi więc pewnie dlatego :)

Gość gość
mam pytanie , i witam was ile moze miec owsianka na wodzie kcal? 3 łyzki otrab owsianych i 1 łyzka otrab pszennych , wyszlo mi tak ok 120 kcal ,

Gość gość
a dokladnie 1o4 kal czy dobrze >?

Gość gość
jest ktos na tej diecie , tak na serio?

Gość gość1234
Gość ja jestem na tej diecie od 05.05.2014 i tak jak pisałam schudłam 12 kg ( ważyłam się w zeszłą niedzielę). Jeśli masz pytania to ja chętnie odpiszę :)

Gość gość
dziekuje mam pytanie ile moze miec kalorio buchta z rodzynkami, jak obliczyc to?

Gość Wredna_Baba_Jedna
Ja zaczynam jutro dietę 1200 kcal z caterigiem dietetycznym. Jestem pelan optymizmu. Mam do zrzucenia jakieś 8 kg, więc niby nie tak dużo, a jakos nie mogę zrzucić .....