Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak pracy jak nie zwariować

Polecane posty

Gość gość

Cześć, straciłam niecały miesiąc temu pracę i od tego czasu jestem załamana. Niby przez cały czas szukam czegoś nowego i chodzę na rozmowy kwalifikacyjne, ale nic poza tym. Wracam później do domu i kompletnie nic nie robię. Do niedawna byłam jeszcze pełna życia, robiłam różne ciekawe rzeczy. A teraz? Szkoda gadać. Zamykam się w sobie, nie dbam o swój wygląd, zaniedbuję się pod każdym względem. Z drugiej strony wiem jednak, że tak być nie może, w związku z czym szukam rozwiązania, które pozwoli mi przetrwać ten okres. Coś polecicie? :)

Gość gość
ucz się języka, ćwicz, biegaj ;)

Gość gość
Dzięki. :) Piszcie dalej, jestem ciekawa, jak sobie radzicie w takich sytuacjach ;)

znajdz sobie jakies zajecie:) .. :) a praca przyjdzie z czasm i znajdzies prace :) powodzenia zycze:) .,. tez miałam okres w zyciu ze nie dbałam o siebie i wogole :) ale musisz dbac o siebie :).. tez nie miałam pracy przez jakiś czas.. i jakos sama sie znalazła li bardzo fajna i sie ciesze ze mam prace.. tobie tez sie uda:) napewno znajdziesz fajna prace wiec zycze powodzenia.....

Gość gość
Nie dziękuję, by nie zapeszyć, ale miłe słowo z Twojej strony doceniam. :) Mam nadzieję, że jakoś to będzie, na razie jestem przybita, bo byłam już na kilku rozmowach i niestety zjadł mnie stres, co też sprawiło, że nie zaprosili mnie kolejny raz. Koleżanka twierdzi, że jako osoba po studiach powinnam zaryzykować i szukać pracy adekwatnej do wykształcenia, ale sama już nie wiem. Trochę brakuje mi wiary w siebie...

Gość gość
jak najszybciej znajdź sobie pracę radzę Ci . Wejdź na serwis www.PlanPraca.pl

Gość gość
Szukaj pracy i korzystaj z okresu wolności - odpoczywaj, cwicz, biegaj.. To jest dobry czas żeby zając się sobą.. zaraz znajdziesz prace wpadniesz w kierat nowych zadań. Zbieraj sile na nowe wyzwania w nowej pracy

Gość gość
nie marnuj tego czasu i szukaj pracy lub doszkalaj się w różny sposób. Musisz mieć dziennie ułożony plan co masz robić, bo wypadniesz z rytmu i później będzie Ci trudno się pozbierać i na nowo zmotywować