Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwa śluby w rodzinie!!

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka jest najgłupszą c**ą na całym świecie w tamtym roku wzielam slub cywilny a zaraz po tym ustalilismy termin na sierpien na koscielny z weselem. A jej juz dupa sie paliła bo w tym momencie bylam od niej lepsza bo mialam juz męża a ona nie! ( zawsze jakas rywalizacja miedzy nami byla) To co ja mialam to ona zaraz tez i w kolko :/ Oznajmila nam ze w lipcu bierze slub cywilny!! Czy to nie jest swinia??? To bylo zrobione specjalnie po chamsku miesiac przed naszym!! Juz dzwonia do mnie goscie i tlumacza ze nie bedzie ich na weselu bo dwa sluby to dla nich problem finansowy i nie ida na zadny. A ta p***a ma to gdzies!!!! Dodam ze wali po rogach swojego faceta powiedzialabym mu bo to naprawde bardzo fajny facet ale nie chce sie wtracac bo beda gadac na mnie w calej rodzinie ze slub jej zepsulam... gada wszystkim dookola ze go nie kocha ze jest z przyzwyczajenia to po cholere slub???? Jak mozna byc taka zawistna suka !?

Gość gość
odp ktos ??????????????????????

Gość A w której wiosce
jeszcze bierze się oddzielnie dwa śluby? :O

Gość gość
to nie tak. Wzielismy cywilny i nie myslelismy o koscielnym ale rodzice zaczeli nam mowic ciagle ze wesele itd to byl troche nacisk ale sami to przedyskutowalismy i lepiej wziasc koscielny bo dzieci ochrzcic czy komunia moze byc problem. Szczerze teraz zaluje ze nie wzielismy odrazu konkordatowego ale juz trudno..

Gość gość
Fajna rodzinka, Twój mąż wie, że ma taką sucz za żone z suczowatą kuzynką?

Gość gość
a u Ciebie wiedza ze jestes debilem?? Dlaczego obrazasz mnie skoro nic na moj temat nie wiesz! Ona jest jaka jest i mi wstyd ze mam taka kuzynke ona i ja to niebo a ziemia. W charakterze w wygladzie we wszystkim.. chodzi o to ze to szuja i robi po swinsku wszystko !!

Gość gość
więc przełóż swój ślub na za rok i tak Ci się nie spieszy :)