Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysia28

czy każdy facet tak ma ?

Polecane posty

Gość gabrysia28

Jestesmy prawie 7 lat małżenstwem . Od pewnego czasu pewnie juz kilku miesięcy mąz mnie nie przytula , na wejscie i wyjscie z pracy nie całuje . Seks owszem ale bez pocałunku itd. Mam wrażenie jego obojętności do mnie . Pytam o co chodzi , mówi ze ok , ze nie nie wie o co mi chodzi . Mam wrażenie ze zupełnie mu na mnie nie zależy . Nie widzi problemu czy co ? Kurcze kazdy facet przestaje sie starac czy tylko mój tak ma :( co mam robić ? prosic sie o miłość ? bo nie rozumiem

Gość gość
no tak ty nawiecej wiesz na temat prostytucji :) w końcu HIV z rękawa sie nie wziął :)

Gość gość
Nie ma nic gorszego niż proszenie o miłość, przytulanie czy jakiekolwiek zainteresowanie. Chcesz się przed nim poniżać? Zapytaj go wprost o co chodzi i zeby ci nie mowił ze jest ok bo nie jest :/

Gość gabrysia28
no pytam i pytam i juz nawet pytanie sobie odpuszcze bo juz mam tego dosyc . On nie widzi problemu . A mnie tego cholernie brakuje . Chce czuc ze jestem kochana ! może facetowi to niepotrzebne i nie umie zrozumiec czy co ?

wszedzie i zawsze znajdzie sie jakis palant co swoje musi napisac- uwielbiam to po prostu :/ co do Twojej sytuacji nie jestem w stanie powiedziec dokladnie bo jestem po slubie dopiero rok i narazie nic sie nie zmienilo, ale jesli u was jest tak jak piszesz usiadz z mezem i porozmawiaj z nim o tym powiedz mu jak bylo kiedys jak jest teraz dlaczego to sie zmienilo? Zebyscie nie wpadli w jakas rutyne praca dom praCA dom i w kolko. Ja z moim rozmawiam zawsze o wszystkim, wyjasniamy mowimy co oczekujemy od siebie i da sie zmienic wszystko :)

Gość gabrysia28
zawsze dzwonił z pracy na chwilke albo smsy a teraz gdy ja napisze pierwsza to cos tam napisze byleby odpowiedziec i tyle . Totalna zlewka .

Gość gabrysia28
Mowiłam mu to nie raz ! mówi : nie rozumiem o co ci chodzi ! wytłumaczyłam to chyba pamietał o tym przez tydzien ... potem poszło w zapomnienie . Moze facet nie czuje potrzeby przytualnia .

Gość gabrysia28
Kiedys kwiaty , upominek , kolacja w restauracji ..od kilku lat nic ....

Gość niecałowana i tulona
Ja jestem w zwiazku z facetem DOPIERO 1,5 roku, mieszkamy razem i tez ZERO pocałunków zero tulenia, nawet mnie nie całuje na powitanie jak wraca z pracy. Jestem tym załamana, bo dla niego seks jest wyznacznikiem uczuc a dla mnie dotyk i czułość. Nasz zwiazek wisi na włosku a seks juz dla mnie dzis jest jak kara

Gość gość
na litość boską dziewczyno. Ty jesteś jego żoną, a nie dziewczyną! i to żoną z długim stażem. Jeżeli wierzyłaś w bajki pt. żyli długo i szczęśliwie aż zostali staruszkami spacerującymi jesienią zamglonym parkiem trzymając się za ręce, to jesteś naiwna i głupia, że aż boli :o Welcome to the real life bejbe 🖐️