Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie atrakcje dla dzieci w szczawnicy

Polecane posty

Gość gość

witam, chcemy wybrać sie w tym roku dz SZczawnicy, byliśmy tam parę lat temu, bardzo spodabało się nam to miejsce, mamy dzieci 7 i 4 lata, o ile pamiętam nie było tam nic ciekawego dla małych dzieci , oprócz wyciągu na palenicę, rok temu byliśmy w zakopanem i tam pełno atrakcji dla dzieci; dmuchańce, trampoliny, place zabaw, kino 3 d, gdzie można wyjsć z dziećmi niech ktoś powie czy coś sie zmieniło w szczawnicy czy sa jakieś nowe atrakcje dla dzieci, oprócz spływu dunajcem, czy warto jechać z malymi dziećmi, oprócz chodzenia po górach przydałoby sie coś fajnego dla dzieci

Gość gość
o co ci chodzi, pytam się tylko a atrakcje dla dzieci, a jak nic nie masz mądrego i ciekawego do powiedzenia to się nie odzywaj, moje dzieci lubia różne trampoliny , zjeżdzalnie ,więc pytam

Gość gość
dobra ja mogę się pukać z mężem w nocy, ale teraz szukam atrakcji dla dzieci nie pukających się

Gość gość
autorko tematu czy wiesz ze za 11 lat już może będziesz babcią? ---------------a co cię to obchodzi

Gość dziewiędziesiąt dwa
A po ci takie 'atrakcje' jak trampoliny? Lepiej coś dziecku pokazać związanego z górami, nie marnować czasu na takie bzdury.

Gość gość
CHCEMY JECHAĆ na tydzień, dzieci mają 7 i niecałe 4 lata dzieci lubia takie atrakcje, popoludniami lub wieczorem fajnie wyjść z dzieckiem by się pobawiło,

Gość gość
żałosne macie poczucie humoru

Gość dziewiędziesiąt dwa
No ale to wszędzie jest, w całej Polsce masz place zabaw, a gór nie ma wszędzie. Ja widziałem że w Szczawnicy są automaty z grami wideo i cały taki plac zabaw, zaraz koło wyciągu krzesełkowego na Palenice.

Gość gość
adres Kozia Doopa

Gość gość
śmieszne!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Eurydykaaaaaaa
Ja z parków rozrywki korzystam wyłącznie w okolicy Poznania jak i samym Poznaniu, mam kilka sprawdzonych miejsc, które mogę polecić i gdzie mam pewnośc, że dzieciaki z pewnością wyją zadowolone o ile będa chciały wyjśc bo najchętniej te urwisy to by tam nocowały - jednym z wiekszych i dla mnie dobrze wyposażonych jest http://www.parkrodzinka.pl/ polecam zajrzec

Gość gość
wiem ze czesto są organizowane imprezy plenerowe i sa specjalne miejsca do zabaw dla dzieci, coś takiego http://happyhop.pl/#oferta teraz to w sumie zima, ale takie place zabaw sa w galeriach handlowych. Pewnie i w szczawnicy takie sa.

Gość gość
A skąd jedziecie? Przejeżdżacie przez Poznań? Jeżeli dzieci nie będą zadowolone z wyjazdu to moim zdaniem warto je w nagrodę zabrać do parku rozrywki. Sam często zabieram tam swoje dzieciaki http://www.parkrodzinka.pl/ bardzo fajne miejsce. Przyjazne zarówno dzieciom jak i rodzicom, którzy mogą w trakcie zabawy chwilę odpocząć i przejrzeć np. pocztę email

Gość kernelka
Generalnie góry to moja bajka, także wszystko mi się w tym mieście podoba, ale jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci to jest jedna pomocna strona atrakcjedzieciece.pl, która bardzo skraca czas poszukiwań i przedstawia ciekawe oferty.

Gość plaszka
Kernelka, fajna stronka, dzięki za podrzucenie. Dużo ułatwiła i mam już kilka fajnych atrakcji na oku;)