Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okno w kuchni nad zlewem

Polecane posty

Gość gość

hej co macie w oknie w kuchni nad zlewem firankę czy rolety, jak się sprawdza okno i zlew jak myjecie naczynia czy to okno nie jest upryskane wodą?

Gość gość
nie myję naczyń w zlewie - mam zmywarkę zlew mam jedno komorowy na jakieś drobiazgi do przepłukania i odlania wody, mam roletę rzymską i wszystko jest ok.

Gość gość
ja planuje zlew dwukomorowy obawiam się ze ciągle będe stała i myła okno

Gość gość
Ja mam w swoim domku letniskowym. Pomimo, że raczej tam odpoczywam i w kuchni za wiele nie robię to zawsze zachlapię okno.

Gość gość
Ja mam okno przy zlewie i niestety zawsze coś sie zachlapie. Ale zlew jest jednokomorowy i ciężko się w nim myje większe naczynia. Mam krótką firankę, żeby okno łatwo umyć. Najlepsze będą chyba zazdroski na okno.

Gość gość
też myślałam nad zazdrostkami niestety też chyba i one będą pochlapane wodą ale chyba widzę ze nie ma do tej opcji idealnego rozwiązania:)

Gość gość
otworz okno

Gość gość
Witam zobacz zdięcie na tej stronie http://dom-partner.eu/plisy to sa plisy mam takie właśnie w kuchni polecam sprawdzają się można opuszczać i podnosić w obu kierunkach z dołu do góry i odwrotnie.

Gość gość
w kuchni nie wyobrażam sobie funkcjonować bez rolety. Uważam, że do kuchni świetnym rozwiązaniem są rolety dzień noc https://www.knall.com.pl/b1,Rolety-dzien-noc-bez-tajemnic