Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spacerowicz_warszawski

Moja historia z wczoraj

Polecane posty

Gość Spacerowicz_warszawski

Nie uwierzycie co mi się wczoraj przydarzyło! Idę sobie przez Park Ujazdowski w Warszawie po dwóch piwkach (muszę trochę wypić żeby wyjść z domu hehe xD), żeby nie spędzać całego dnia przed komputerem, bo mame zagroziła odcięciem internetu. W pewnym momencie moją uwagę przyciągnął szybko zbliżający się ciemny punkt na ścieżce. Po chwili zobaczyłem, że owym punktem jest sam Donald Tusk jadący rowerem w otoczeniu niosących ciężkie siatki z Lidla BOR-owców. Momentalnie moje oczy zasnuła mgła, pobiegłem i z całym impetem wje‌bałem się butem w premiera, zrzucając go z czerwonego holendra prosto na betonową ścieżkę. Z trudem powstrzymując histeryczny płacz wrzeszczałem prosto w jego zakrwawioną twarz słowa: KIMŻE JESTEŚ, COŚ POLSKĘ UCZYNIŁ JARMARKIEM? GDZIE JEST KRZYŻ, GDZIE SĄ UKRADZIONE DOBRA RZECZYPOSPOLITEJ JAKI Z CIEBIE PATRIOTA?!!!!!! Nagle premier odepchnął mnie i wypluwając dwa zęby wykrzyczał: JAKI ZE MNIE PATRIOTA? TO PATRZ ZGNIŁA KUR‌WO! To mówiąc, wyskoczył na środek ścieżki wykonując dwa głośne hołubce, nabrał powietrza i zaczął śpiewać donośnym tenorem: "Nie rzucim ziemi skąd nasz ród! Nie damy pogrześć mowy. Polski my naród, polski lud, Królewski szczep Piastowy." Zanim zdążyłem otrząsnąć się z szoku, szef rządu zerwał z siebie ubranie ukazując wielki tatuaż z orłem białym na piersi i jeszcze głośniej wyśpiewał TRZECIĄ zwrotkę Mazurka Dąbrowskiego. W tym momencie rozpłakałem się gorzkimi łzami, uklęknąłem na kolana i przeprosiłem. Pan Donald Tusk jest jednak wielkim patriotą. Nikt nie zna trzeciej zwrotki. Od tej pory mój pokój ozdobiony jest proporcami i plakatami Platformy Obywatelskiej, zaś pan Premier przekazał mi wielki sekret - za aferę taśmową całkowicie odpowiedzialny jest Marcin Daniec, który wielki talent do naśladowania głosu ma.

Gość gość
interesujące :classic_cool: