Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamstwo i jeszcze raz chamstwo skąd się to bierze ?

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłem że wokół pełno s***********a. W gronie znajomych, w pracy, na ulicy..No nie wiem co się z tymi ludźmi k***a dzieje. Wszyscy biegają, robią sobie na złość, wszędzie rządzi k******o i lizanie d**y jednemu przez drugiego, obgadywanie i tak dalej. Jestem człowiekiem wychowanym w tradycyjnej normalnej rodzinie gdzie panują zasady i kultura ale przede wszystkim szacunek dla drugiego człowieka. Mam problem z tym że trafiam ciągle na beznadziejnych chamskich prymitywnych ludzi którzy kompletnie mnie nie szanują. Wkurza mnie to że muszę z takimi debilami zadawać. Kiedyś jeszcze człowiek miał przyjaciół spoko znajomych za którymi można by w ogień skoczyć. Dzisiaj każdy jest chamski wredny, można liczyć tylko na siebie bo nikt ręki z pomocą nie wyciągnie.

Gość gość
Jedyna rada to wyjazd z Polski ,ja tak zrobilam zaraz po studiach tez nie pasowalam do tego ciaglego lizania doopska ,podkladania sobie swin i oszustwa( bo uczciwie to sie ciezko w Polsce dorobic..) Od 8 lat mieszkam sobie na emigracji tutaj zapuscilam korzenie ,poznalam meza i wiode spokojne ,prawie bezstresowe zycie !Polecam!

i to " tradycyjne wychowanie i wpojona kultura " pozwalają nazywać ci bliżej nie znanych ludzi nazywać idiotami albo jeszcze gorzej ?:) zaiste ...kultura jak ta lala :)

Gość gość
Nom mi tak łatwo nie jest wyjechać, mam dziewczynę i małe dziecko no i zobowiązania. Tyram jak wół za najniższą krajową mimo wykształcenia i doświadczenia no ale cóż tak to u mnie wygląda. Wkurza mnie to niemiłosiernie, człowiek chciałby normalnie po ludzku żyć mieć co do garnka włożyć bez problemu a tymczasem trzeba biegać i się poniżać nawet za takie grosze jeszcze z takimi beznadziejnymi ludźmi.

Gość gość
Tak dokładnie tak, uważam się za lepszego dlatego że jestem kulturalny i kulturalnie się do ludzi odnoszę. Dla mnie ktoś kto jest chamski dla drugiego człowieka zupełnie bez powodu bo po prostu nie potrafi się ogarnąć to jest plebsem, czymś gorszym.

Gość gość
allium - zapewne sie wkurzyl chlopak i tak dosadnie mu sie napisalo ;) p.s. Sliczny kicius w avatarze :P

Gość gość
Wychowanie przez matkę

człowiek kulturalny jest kulturalny ZAWSZE . nie ważne czy ma do czynienia z ludzkimi chamskimi czy kulturalnymi. Natomiast jeśli ty z góry określasz innych jako plebs i chamstwo - to kim ty jesteś ? dzięki :) to Agrest :)