Gość zamyslona1991 Napisano Czerwiec 24, 2014 Jestem ze swoim facetem od 7 miesięcy, kocham go bardzo, on mówi mi to samo, że nie zmienił by mnie na żadną inną, że nigdy nie zostawi, planuje naszą przyszłość...Ale no właśnie...Poznał w pracy jakąś dziewczyne młodsza odemnie o 3 lata...Tłumaczy że to tylko koleżanka itp. Ostatnio nie wytrzymałam i weszłam na jego facebooka, a tam rozmowa właśnie z tą dziewczyną. Pytała go czy jest szczęśliwy w związku, napisał jej że nie jest, po czym ona pisała że go lubi nawet bardzo, a on że ją też lubi... Przeryczałam cały wieczór, na drugi dzień sie z nim spotkałam i powiedziałam co przeczytałam. A on na to że obiecałam mu nie sprawdzać wiadomości i chciał mnie tylko sprowokować by sprawdzić czy nadal czytam czy dotrzymałam słowa, że to była prowokacja...Ja na to czy jest ze mną niesczęśliwy? on że tak. Więc pytam go to po co jest ze mną jak jest mu źle? a on że mnie kocha, a miłość nie wybiera. Powiedział jak bym mu nie wiem co w życiu robiła....Jestem opiekuńcza, zawsze przy nim, dbam o niego, troszcze sie...A on twierdzi że sprawdzam jego wiadomości i przez to nie jest szcześliwy. Dziś chciałam podejrzeć czy nadal z nią pisze, a tu nie mogę bo zmienił hasło. Oczywiście nie zabraniam mu spotkań ze znajomymi i rozmów, może rozmawiać z kim chce...Ale niepokoi mnie to, bo czuje że jej sie on podoba, po za tym chciałam by mnie z nią poznał, gdyż zawsze mnie poznawał z koleżankami a potem byłam już spokojna bo wiedziałam że są okej, zaś z nią niechce mnie poznać! mówi że nie że ona to inny świat nie będzie mnie z nią poznawał itp. Dziwne. Tak jak by miał ją na odstawke i gdy by nam nie wyszło to by był z nią, tak to wygląda. Bo to dziwne. Mówi że jak by chciał by był z nią a nie zemną. Tak to czemu mnie nie chce z nią poznać? troche dziwne...Nie wiem co ja mam o tym wszystkim myśleć? :-( dodam że mam 23 lata a on 30...Zaś ta dziewczyna ma 20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach