Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grawerowanie imion na obrączkach ślubnych

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o tym, żeby wygrawerować imiona żony/męża na obrączkach ślubnych? Biorę ślub i się nad tym zastanawiam, czy lepiej wygrawerować jakiś cytat? Płaci się od grawerowania za literę czy za całość? Ile to kosztuje?

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem grawerowania imion. Co wy oboje macie alzheimera, żeby podpisywać obrączki? Nie wiesz, za kogo wychodzisz? :O

Gość gość
oczywiście,że się płaci ale z reguły grawerowanie do kilkunastu literek jest w cenie obrączek tzw. "gratis"

Gość gość
My mamy imiona i datę ślubu - za darmo. Znajomy raz znalazłobrączkę z grawerem i napisał na fb , rozeszło się po znajomych i znajomych znajomych i włascicielka się odezwała . Nosiła obraczkę na łańcuszku bo była w ciąży , dlatego zgubiła

Gość gość
o wiele lepsze klasyczne imiona + data ślubu, niż infantylne pseudo głębokie "sentencje" :D:D

myślę, że to super pomysł :D na www.taxor.com.pl jest duży wybór obrączek i niższych cenach niż u komercyjnych jubilerów

Gość gość
a mnie zawsze dziwi-nie bierz tego autorko do siebie- to,że ludzie tak dbają o oprawę, szczegóły i inne imponderabilia ślubne a w większośći potem i tak wszystko kończy się rozwodem! zamiast włożyć wysiłek w budowę związku, ustalanie priorytetów itp to tracą czas na ustalanie np koloru dekoracji stołów itp. No wariactwo po prostu. Autorko, to nie do ciebie, taka mi się refleksja nasunęła przy okazji :)

Gość gość
a mnie nie dziwi, miłość i oddanie są na co dzień, a ten raz można sobie przyjemność zrobić

Gość gość
my mamy imiona i date slubu na obraczkach,wydaje mi sie ,ze w ten sposob sa bardziej personalne .

My też zdecydowaliśmy się na imiona i datę, cytat jakiś wydawał się taki nie nasz. A za grawer płaciliśmy za całość, ale to u tego jubilera: http://www.jubiler-zietek.pl/ , nie wiem jak jest u innych. No i mamy grawer ręczny, coś pięknego :)

Gość gość
tez mamy date i imie :)

Gość gość
takie informacje jak data ślubu i imię właściciela obrączki są najczęściej grawerowane. Ja również mam taką obrączkę z datą ślubu i z moim imieniem. Grawerunek na obrączkach wykonaliśmy w firmie http://www.grawerowanie-piaseczno.pl/. Oni profesjonalnie i szybko wykonali nam napisy na obrączkach.

Gość gość
ja mam z mężem imiona tylko. Nic więcej, grawerowaliśmy je w www.cezarszczecin.pl :) strasznie ładne i proste litery mamy.