Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schizoFrania

Mój facet nie chce dziecka, a ja bardzo

Polecane posty

Gość schizoFrania

Tak się tylko chciałam pożalić na to, w jaki sposób urządziła mnie matka natura:P uważam, że moja dojrzałość społeczna nie idzie w parze z dojrzałością psychiczną i teraz muszę się męczyć. Tzn kończę studia, nie mam porządnej pracy ani własnego mieszkania, za to od kilku lat jestem w baaardzo szczęśliwym związku, a z moim mężczyzną wiążę poważne plany. On ze mną też, ale....jeszcze nie teraz. Sam kończy studia, szuka fajnej pracy, ma różne swoje ambicje i marzenia, które chciałby spełnić i ja mu w tym z całego serca kibicuję. I sama też chciałabym w życiu osiągnąć nie tylko małżeństwo, na to jeszcze przyjdzie czas. Ale tak mi się śnią dzieci i wspólne święta...też tak macie?

Gość schizoFrania
Chodzi mi o to, że chciałabym trochę przyspieszyć czas :P

Gość gość
to sobie znajdź innego , który przyspieszy twój czas

Nie chcę innego, chcę tego. Sama też nie chcę się ładować w ślub i pieluchy zanim się na dobre usamodzielnię. Tylko właśnie nie mogę się doczekać, kiedy to nastąpi :P Przydałby mi się taki pilot Click - i robisz, co chcesz ;)

Gość gość
jak ju tak piszesz, tzn ze masz wyobrażenia taki o dziecko ogólny lajcik, dziecko samo się wychowuje, ty koleżaneczki, spacerki, fittnes i zabawa. oczaywiscie wszystko znajdujesz czas. :-) a po dziecku będzie temat mam dość tego BACHORA!!!

Wiem, jak wygląda życie z dzieckiem, dlatego też jakoś panicznie do tego nie dążę. Co nie zmienia faktu, że bardzo chciałabym mieć dzieci - jestem tego typu kobietą