Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Argov

Tamat głównie dla dojrzałych Panów: młoda partnerka

Polecane posty

Pytanie szczególnie do dojrzałych Panów: z jakich pobudek spotykalibyście się z trzydzieści lat młodszą kobietą? Wiem, że to kwestia indywidualna, ale czy ogólnie, potrafilibyście wymienić jakieś powody? I czy w takim przypadku, dojrzały mężczyzna myśli wgl. o związku, czy chodzi tu o coś zupełnie innego?

Gość gość
trzydzieści lat różnicy powinno być karalne karą grzywny albo pozbawienia wolności

Gość gość
Tylko ze wzgledu na tzw. swieze mieso

Gość gość
Dojrzały czuje ,że jego ciało flaczeje i staje się coraz bardziej zimne chce się przytulić do ciepłego i młodego mięska. Poczuć chociaż na chwilę rozkosz płynącego ciepełka. Dlatego stare zgredy ciągną do młodych by się ogrzać. Pobranie takiej energii przedłuża im żywotność czyją przypływ sił witalnych. Ot cała filozofia. Po prostu wykorzystują nieświadomość młodego mięska. To się inaczej nazywa wampiryzm.

Gość gość
Zgadzam sie w 100%

Gość gośćiara
Właśnie. Tak z czystej ciekawości.. Absolutnie nie chce nikogo urazić, po prostu zawsze zastanawia mnie, co UCZCIWY, dojrzały mężczyzna może widzieć w kobiecie trzydzieści lat młodszej? Czy od razu nie włącza się hamulec "przecież ona mogłaby być moją córką?" Młodość, pokora, uniżenie, męskie ego, syndrom opiekuńczości - o co chodzi? Zdradzicie ten sekret..? (proszę o bardziej wnikliwą odpowiedź niż powyższe)

Gość gość
Młode sa chętne do experymentow, nie siedzą ciągle w domu, sa mniej czekoladzie, aktywniejsze.

Gość Arekkkk
Czytam i czytam... te wszystkie powody są takie niepoważne, takie słabe... Czy naprawdę nic innego nie ma tu jakiejś wartości? Nie chciałoby mi się tracić czasu i energii tylko z powodu "świeżego mięsa". Sam mam 28 lat - nie byłem jeszcze w takiej sytuacji i nie wiem jak to wytłumaczyć, ale myslę, że chodzi tu o cos innego

Gość gość
Tak jak ktos tu juz napisal. Brakuje mlodosci. Z zona mozna porozmawiac, cos przedsiewnosc, ale w lozku chcialoby by sie podotykac "swiezego miesa", jedrnych piersi, rozowa pipe - to wszystko. Bo do rozmow niestety tematow nie ma.

Gość dawny cream
ja bym miał opory by związac sie z panną 10 lat młodsza odemnie , a co do " dojrzałych" facetów to jak jest bogaty to zawsze bedzie miał branie u kobiet w kazdym wieku ,niestety kobiety sa łase na kase i tyle