Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnabyła

panowie czy dalej kręcą was niedostępne kobiety

Polecane posty

Gość fajnabyła

pytam bo kiedyś niedostępna dziewczyna miała branie na maksa. Teraz obserwując otoczenie mam wrażenie, że najlepiej aby to ona zrobiła pierwszy krok, liczy się przebojowość otwartość, i zachowanie takie zachowanie bez krępacji.

Gość gość
Bo dzisiejsi faceci to cioty i czekaja pod sciana az ich laska zarwie buhe buhe buhe he

Gość gość
przebojowi otwarci faceci z zachowaniem bez krępacji nie mają problemu z wyrwaniem dziewczyny

Gość gość
Faceci to p**deczki, którzy czekają na pierwszy krok, a niedostępne laski wyzywane są teraz od dziewic, albo zakompleksionych bab. Chore, ale sama to przeżyłam. Wyrywał mnie kolega z roku, jednak w ogóle nie byłam nim zainteresowana, rozpowiedział wszystkim, że jestem zakompleksiona, bo odrzucam jego zaloty:)

Gość gość
No i królewny z drewna już się odezwały, złe, że faceci ich nie podrywają, a same jakby coś musiały dać z siebie, to by umarły, bo ich przerośnięte ego i próżność źle by to zniosły. Ja nie cierpię tak zwanych niedostępnych kobiet, uważam, że jak obie strony są zainteresowane, to obie powinny dać temu wyraz. Jak któraś chce coś zgrywać, bawić się w jakąś niedostępną, to omijam szerokim łukiem i mówię do widzenia. Takie podrywają dresiarze, którzy chcą zaliczyć.

Gość gość
W życiu nie podrywałbym takiej niby niedostępnej. One wyżej srają niż dupę mają, najgorszy szrot.

Gość gość
teraz faceci sa zniewiesciali

Gość gość
: -) co maja brac chłam

Gość gość
Taa, faceci są zniewieściali, bo głupim cipom nie nadskakują, tak sobie tłumacz.

Gość gość
ja nigdy w życiu nie podrywałam żadnego mena a trochę ich było

Gość gość
No to twoja strata. Wiecznie być skazaną na czyjś wybór a nie swój, taka "bierność-mierność".

Gość gość
Można być niedostępnym bo ma się dość s*******i oszukujących, kłamliwych, w środku wystraszonych i słabych, z nałogami, ale uważających się za nie wiadomo kogo. Mam dość ! !!!! Chcę odpocząć od nieodpowiedzialnych za swoje życie dupków !!!!!

Gość gość
To sobie odpoczywaj, nie musisz krzyczeć.

Gość gość
to że kobieta nie podrywa to nie znaczy że daje się poderwać takiemu który jej nie interesuje,