Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana zachowaniem swojego ojca bo groził mojemu facetowi

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio związałam się z facetem 10 lat starszym od siebie. Jest mi z nim dobrze pod każdym względem, dzisiaj był u mnie mój ojciec. Mój tata poprosił go na bok i powiedział że jeśli kiedykolwiek skrzywdzi mnie lub mojego syna (którego samotnie wychowywałam przez 8 lat) to go zabije. Powiedział mu tylko że nie chce widzieć np. u nas siniaków itp. Przeraziłam się takiego zachowania.

Gość gość
Twój ojciec zachował się w porządku. Po prostu chroni ciebie bo wie jacy są mężczyźni.

Gość gość
Jeśli spotykasz się z prawdziwym facetem to powinien zrozumieć zachowanie twojego ojca bo przecież jeśli mu na Tobie zależy to tak samo jak twój ojciec nie dopuści by coś się złego Tobie stało.

Gość gość
Poza tym skoro sama wychowujesz syna to twój ojciec ewidentnie się martwi że popełnisz kolejne błędy.

Gość gość
zamiast stwierdzic, że ojciec dba o twoje bezpieczeństwo, to ty sie załamujesz :) Widac jeden juz cie skrzywdzil skoro masz juz dziecko, wiec w ogole nie rozumiem czemu dziwisz sie, ze ojciec martwi sie o ciebie i wnuka

Gość gość
Ja raczej mam obawy że ojciec zniszczy mój związek który tak dobrze się układa.

Gość gość
jesli NAPRAWDE dobrze sie układa to nikt i nic go nie zniszczy. Chyba, że masz klapki na oczach a ojciec z boku widzi wiecej

Gość gość
Powiem ci jedno twój ojciec to stary zazdrośny tatusiek o swoją córeczkę , taka prawda.

Gość gość
Załóż strapon i wyruchaj ojca w dupę za karę ;) :D :) :P