Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie znosze pisiorow

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się kto robi takich ludzi

Gość gość
ja nie musze sie zastanawiac kto robi lemingow :) bo to sa wspolczesne karykatury ddemokracji :) kaleczniaki obdarte z zasad honoru i charakteru bez kregoslupa moralnego ! takie marionety w rekach swego " wodza" krocej piszac ...ciooootttyyy :)

Gość gość
Pisiory to często posuwają taki inteligentny belkot nacechowany nienawiścią i obelgami jak ten powyżej.

Gość gość
Gdzie wyscie mieli mózg pisiory kiedy Rydzyk za waszym posrednictwem dostał dotacje w wysokości 40 mln.Oddawać forse

Gość gość
gdzie wy POwcy macie mozg gdy Tuska wybierali na premiera Polski ? zydo-niemca ! to tak jakbyscie oddali wladze niemcom do rak ich wlasnych ! Zreszta tak sie dzieje :) gdzie macie mozg gdy wysprzedal wszystkie znane firmy i marki Polskie ? gdzie mieliscie mozg gdy budowal autostrady i szulerowal z przetargami ! obecnie zwane krwawymi autostradami ! gdzie macie mozgi gdy PO sprywatyzowalo gdańska Energie? ach duzo by wymienial brak slow !

Gość gość
A ja nie nie jestem za PO. PO i PIS to jedna banda.

Gość gość
Chcecie miec partyjna gospodarke glosujcie na PO i PIS. Partyjnie sterowana gospodarka z kolesiami w zarządach.

Gość gość
Myślałam, że to temat o nieznoszeniu fiutków, a wam tylko ta durna polityka w głowie! Dostosowalibyście się do norm kafe :/

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej