Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brązowe plamienia :(

Polecane posty

Gość gość

błagam o rady bo do ginekologa dopiero w czwartek po południu.. zaczęło się od swedzenia jakby infekcja pochwy kupilam iladian czopki ale zanim wzielam pierwszego zaczelo sie plamienie dziwne najpierw jasnoorozowe pozniej jakby krew kolejny dzis spokoj swedzenie ustalo a plamienie jest ciemno brazowe z rana po poludniu bylo okej teraz wstalam z łóżka i leje sie jakby okres tylko brazowe?! Naczytalam sie na forum ze to moze by ciaza?? Biore od 3 lat tabletki antykoncepcyjne wiem ze nie maja 100% mąz za kazdym razem konczy we mnie... mam robic test czy poczekac z wizyta u ginekologa?? Okres mam dostac za 1,5 tygodnia... :(

Gość gość
zrób test, przynajmniej jedno wykluczysz, a moim zdaniem to może być nadżerka

Gość gość
jakis czas temu tez mialam infekcje. Maz pracuje w kopalni i ta słona woda te ich mydla myslelismy ze moze od tego cos sie dzieje? Wlasnie wyslalam go do apteki, martwie sie strasznie..

Gość gość
moja sasiadka miesiac temu poronila i rozmawialam z nia przez telefon i mowila ze miala takie same objawy, ale mysle ze gdybym byla w ciazy bym wiedziala... a moze nie. Ostatnio sie duzo odchudzam moze to tez ma jakis wplyw.

Gość buraczki we fraczku
moga byc zaburzenia hormonalne, ogolnie czas isc do gina, ja mialam takie w ciazy pozamacicznej