Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chłopak wstydzi się kupić podpaski!

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj dostałam okres, o tydzien wczesniej a zapomniałam całkowicie o tym że zostały mi tylko 2 podpaski. Więc dzwonię do mojego faceta i mówię że jak będzie do mnie jechał to żeby mi kupił po drodze, bo ja nie mam juz dzisiaj możliwości a ten że nie bo się wstydzi masakra:(

Gość gość
haha i co teraz zrobisz? zmień chłopaka,bo nie zmienisz podpaski

Gość gość
Co za matoł. Boi się, że w sklepie czy aptece pomyślą, że dla siebie kupuje?

Gość gość
Załamałam się naprawdę:( Mieszkam na wsi, nie mam sklepu, to jest najgorsze. Auto mam w naprawie. Powiedział że mi nie kupi, ale możemy podjechać do sklepu:( Jeju z kim ja jestem, a myslałam że 24 letni facet jest już dorosły:(

Gość gość
Haha, śmieszne! Nie uzywam tamponów bo mam do nich uraz.

Gość gość
a Ty bez uczucia zażenowania kupujesz prezerwatywy, maszynki do golenia, papier toaletowy?

Gość gość
Nie kupuję prezerwatyw bo ich nie używamy. Maszynki do golenia i papier toaletowy to normalna sprawa.

Gość gość
kupując maszynki do golenia nie masz myśli, że sprzedawca wyobraża sobie jak tymi maszynkami golisz tzipsko? Albo jak wycierasz swoją wielką doopę z rzadkiego gooowna tym papierem? :classic_cool: A testy ciążowe kto u was kupuje?

Gość gość
Gość powyżej - :D.

Gość gość
Maszynki i papier kupuję w drogerii i tam się z tego powodu nikt krzywo na mnie nie patrzy:) A testów ciązowych nie potrzebuje kupować:)

Gość Żul z miasta
T a a jak by on ciebie wysłał po prezerwatywy to zapewne byś się nie wstydziła. Takie pieprzenie babskie. Swoją drogą co z ciebie za baba skoro nie masz podpasek w domu.

Gość gość
podpaski czy tampony kupować wstydzi się pewnie większość facetów. Ale maszynkę do golenia czy papier toaletowy to chyba tylko gimbaza wstydzi się kupić :D

Gość gość
Wstydzą się kupować podpaski ale dymać się nie wstydzą. To jest mega ciekawe!

Gość gość
mój mąż wstydził się też przed ślubem, teraz przywykł i kupuje i podpaski i testy ciążowe :)

Gość weasley
A mooże ma niską samoocene? Może boi sie, co kasjerka i inni o nim powiedzą?

Czyli wazniejsze jest dla niego "co se pomyślą o nim ludzie" niż przysługa dla swojej dziewczyny, troche to żałosne, jakiś infantylny głupek. Jak jakiś wieśniak.

Gość gość
Moj maz jest bez przypalu i kupuje wszydtko. Podpaski, nawet te wielkie po porodzie, prezerwatywy, zele intymne, testy ciazowe i dla mnie krem na hemoroidy po porodzie:D jeszcze dzwoni stojac np przy podpaskach i wypytuje jakie doklarnie

Gość gość
na miejscu tego chłopaka to kopnelabym cię w doopę, księżniczka się znalazła, chcesz mieć chłopaka czy służacego i jeszcze bezczelnie nasmiewasz się z niego na forum, jesteś chyba strasznie zakompleksiona rusz doopę i sama se idz do sklepu, ciekawe czy on wchodzi na kafe bo powinien przeczytać twój temat

Gość gość
Jesteś flejtuch.Co z Ciebie za matoł że nie masz takich rzeczy w domu? Nie dziwie się że chlopak wstydzi się.Przecież to nie on ich potrzebuje.Co - chcesz zademonstrować przed facetem że masz miesiączkę.Kurcze, jakie to dno teraz rośnie😠

Może i racja z tym, że sama se iść powinna, ale takie wytłumaczenie u dorosłego faceta, że sie wstydzi jest po prostu śmieszne. Już lepiej jakby powiedział, że mu nie po drodze