Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile trzeba nazbierac puszek na kilogram złomu?

Polecane posty

Gość gość

mniej wiecej oczywiscie chodzi o standardowe puszki aluminiowe po napojach i piwie... wie ktos ?

Gość gość
54 albo 57

Gość gość
około 50 3.50 w skupie wiec to niespecjalnie oplacalny biznes

Gość Żul z miasta
Około 55 sztuk po napoju 0,5 L. oczywiście te aluminiowe bo są i takie które są metalowe mają one symbol FE.

Gość gość
Czasami wożę złom do skupu, głównie pozostałości po rozbiórce starego domu. Tutaj konkretnie http://zlommetalekolorowe.pl i mimo że skup jest praktycznie na peryferiach waw to co i rusz przychodzą goście z siatami pełnymi puszek. Kilogram to jest objętościowo bardzo dużo, musiałabyś naparwdę sporo worków nazbierać, żeby ci się chociaż za paliwo zwróciło. Lepiej wrzuć do kontenera na puszki albo powieś na ogrodzeniu, żeby ktoś kto naprawde potzrebuje kasy miał.

Gość gość
ciężkie pytanie ale puszki nie są ciężki więc pewnie sporo ;) ale dobrze jest je zbierać a później oddawać lub sprzedawać na skup jak http://sur-wtor.eu/ Dbamy wtedy o środowisko i zarabiamy ;)

Gość gość
Szczerze mówiąc nie wiem bo wszystkie regularnie segreguje i oddaje firmie www.jumar.info.pl ze Szczecina, która zajmuje się wywozem śmieci

Gość gość
Co prawda segreguję śmieci i osobno zbieram puszki, ale nie mam pojęcia. Bo odbiorem odpadów zajmuje się u mnie www.sanator.pl i oni zabierają wszelkie śmieci ode mnie

Gość mikki30

polecam współpracę z CP Recycling, jeżeli chodzi o skup puszek aluminiowych to z nimi najbardziej sie opłaca