Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ortodonta ile płaci sie za wizytę

Polecane posty

Gość gość

To jest prywatna praktyka tak pisze na internecie, umówiłam sie na konsultację i nie wiem czy to na NFZ czy płatne nawet....nie spytalam ile kosztuje wizyta a powinnam ? Zadzwonić drugi raz i spytac czy głupio ? umówiłam sie na wizytę miesiąc temu :(

Gość gość
ortodontkę poleciła mi moja dentystka bo chcialam aparat..spytalam czy by mi napsiala skierownaie (ze niby bym mniej lub wcale nie zaplacila) ona powiedziala ze skierowania nie moze napisac i dala mi tylko jej numer tel i dane. a to 100 km drogi :(

Gość gość
i jeszcze chcialam spytać bo mam 19 lat i czy przesługują mi jakieś zniżki na aparat , konsultacje? jestem z biednej rodzinny czy moge postarać sie o jakieś peiniądze dodatkowo na ten aparat?

Gość gość
up ludzie

powyzej 13 r.z. ortodonta tylko prywatnie. ja place za wizyte 70 zl, sama wizyta, bez aparatu.

Gość gość
u mnie ceny są przystępne. Mam zaunego ortodontę http://www.ortodonta-katowice.eu/ który zawsze ma dla mnei czas i cierpliwość. Teraz jak już moje zęby nabierają normalnego ułożenia , pojawił się problem u mojej córki. Następna wizytą z córą i ciekawe czy we 2 bedziemy chodzily w aparatach.

Gość gość
Ja chodze do bardzo dobrego we Wrocławiu www.ortodontawroclaw.com.pl ale ceny nie sa np. wygorowane, taka srednia, normalna stawka powiedziałabym

Gość gość
Niedawno przeprowadziłam się do Szczecina i poszukuję sprawdzonego ortodonty, który bez problemu przejmie leczenie moich zębów. Mógłby ktoś polecić?

Gość gość
W Szczecinie mogę doradzić dra Sromko, przyjmuje koło Wyszyńskiego na ul. Panieńskiej w Froe (www.froe.pl). Niedługo minie rok jak zakładał aparat mojemu synowi jestem bardzo zadowolona z efektu, a co najważniejsze dr ma świetne podejście do pacjentów.