Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co skutecznie zmniejszy apetyt?

Polecane posty

Gość gość

potrzebuje spalic troche kalorii a jestem ciagle glodna, zwlaszcza wieczorem nie umiem opanowac apetytu

Gość gość
u mnie najlepiej dziala stres hehe

Gość gość
Głód wówczas nie zostaje zaspokojony, gdy mamy wahania cukru we krwi, a dzieje się tak dlatego że nie dostarczamy tej krwi wszystkich potrzebnych jej składników, czyli witamin, minerałów i kwasów. Do tego dochodzą toksyny które wypełniają nasze życie po brzegi i nasz organizm domaga się... A jak nam to komunikuje? Poprzez głód! Co w takim razie jeść? A no same witaminy minerały i kwasy odrzucając w 100% wszystkie puste kalorie! A czym odtruwać organizm by stał się chętny do tej zdrowej współpracy i zgodził się zrzucić zbędny balast? Ziołami na przykład. Czy wiesz że NASA na przykład karmi swoich kosmonautów algami morskimi o nazwie spirulina? Podobno mają wszystko co potrzebne do życia:) Pij codziennie czystek(poczytaj to zioło) rób napary i pij a z fusów gotuj sobie odwary do wybielania zębów na przykład:)(zamiast płynu do płukania jamy ustnej) Zdrowo jedz, wykorzystaj porę roku i jedz więcej warzyw. Pamiętaj tez o błonniku! Najwięcej jest go w orzechach kokosa!

Gość gość
mnie skutecznie zmniejszyla apetyt fotografia mojego wielkiego dupska na tapecie w komorce plus ustawiony alert co 30 minut przypominajacy mi ten "cudny" widok

Gość gość
Jedznie otrębów pszennych pomaga? Zawierają błonnik...