Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE WG WAS JEST WART PRZECIETNIE SKÓRZANY PŁASZCZ

Polecane posty

Gość gość

ile trzeba zaplacic za taki ze skóry???? chodzi o damski plaszcz.

Gość gość
300-500zł nowy, 50-70 używany Ja droższych nie kupuję, tańsze jak trafię :)

Gość gość
Dla mnie przedstawia minimalną wartość, kiedy to nosić? Jak zimno, dodatkowo ziębi, jak ciepło - parzy. Nowy - ok. tysiąca z tendencją zwyżkową i nosi się toto kilka lat - bo sporo kosztował. Wolę za to kilka okryć - w zależności od mody i upodobania sobie kupić.

Gość gość
To zalezy jakiej firmy.Przecietnie nowy skórzany płaszcz jest drogi,bardzo drogi.

Gość gość
W tym roku kupiłam świetna skórzana kurtkę w sklepie z odzieżą-mango,z prawdziwej skory kosztowała prawie 500 zł i moim zdaniem,po porównaniu cen to była okazja.Jest ciepła wiec noszę ja tylko w chłodne dni,w sam raz na wiosnę i jesień.Zakupu nie żałuje.Podobna kurtkę mam z firmy z Guess,kosztowała prawie 800 zł a po przecenie udało mi sie kupic za 360 i ona jest tylko z materiału wiec ceny sa rozne a płaszcz raczej bedzie znacznie droższy.

Gość gość
pytam bo w lumpeksie jest plaszcz skorzany reserved za 160 zl ...czy wg was to nie przesada ze tak duzo?nie zniszczony i jak nowy ale cena masakra jak na uzywany plaszcz

Gość gość
Ach to ty od płaszczyka reserved,przeciez kobieta obniżyła ci cenę do 120 zł?nie wiem kompletnie ,za płaszcz reserved to raczej duzo.Nie wiem jesli nie masz tyle kasy to cóż ...i idź do lumpeksu z kimś kto potrafi rozróżnić skore prawdziwa od ekologicznej