Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saskaunia

okres

Polecane posty

Hej dziewczyny. Mam 12 lat i i od lutego co miesiac brazowy śluz. W maju był on z krwia... czy co miesieczny brazowy slyz coś oznacza ? Jest tego duzo barrdzo duzo.. pomozcie i puszcie jak wy mialtscie

Gość gość
ja okres dostalam w wieku 14 lat chyba nie pamietam dokladnie ale wszytko bylo ok czyli normalny kolor, byl obfity , z czasem sie uregulowal...12 lat to troche wczesnie, szybko dojrzewasz, nie wiem czy to ze jest brazowy a nie czerwony to dobrze czy zle...ale skoro mowisz ze pojawilo sie cos czerwonego to chyba dobry znak, spokojnie z czasem wszystko sie unormuje, jestes bardzo mloda i to moze dlatego

Gość gość
Pierwszy okres miałam jak byłam w 6 klasie podstawówki. Nie mogłam tego nazwać śluzem, bo krew leciała dość konkretnie. Założycielko tematu pewnie to już oznaka u Ciebie że okres tuż tuż, a może nawet już go masz, skoro piszesz że masz co miesiąc brązowy śluz. Nie z każdej kobiety krew leci jak z kranu. Pogadaj ze swoją mamcią o tym. Najczęściej córki mają z okresem podobnie jak ich mamy.

Okej dziewczyny dzieki za wasze wypowiedzi ;) nie wspomnialam on nie jest regularny np byl 17 .02.14 a pozniej 28.03.14 :d Moja mama okres miala jak byla 13 latka xd