Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oryginalny ze mnie facet ?

Polecane posty

Gość gość

Witam To nie prowokacja. Pisze to bo chciałem sie po części "pochwalić" a z drugiej strony dowiedzieć sie co sądzą o kimś takim kobiety. Sprawa dotyczy spraw łóżkowych. Marzy mi sie namiętny seks z kobietą, pełny pieszczot, bliskości, pocałunków po całym ciele. Wole pieścić kobiete pocałunkami, rozgrzewać ją do czerwoności dotykiem, słodkimi słówkami, całusami a potem zrobić jej dobrze ustami. Samo posuwanie tak to nazwijmy mało mnie kręci. Wole pieścić kobiete w sposób opisany powyżej. Oczywiście po tym tez chętnie w nią wejde ale uwielbiam sie pieścić. Sądze że większość facetów lubi tylko zamoczyć kija a nie bawić się w takiego wirtuoza. Co myślicie ? Oryginalny ze mnie gość czy to sie często zdarza ?

Gość gość
Sorry,ale nie Jesteś oryginalny. Raczej zarozumiały :)

Gość gość
Stan na mojej drodze :-)

Gość gość
Dzieciaczku nie chcesz tego, choć jeszcze o tym nie wiesz :)

Gość gość
bo napisałem że niby chce sie pochwalić to jestem zarozumiały ? Napisałem to po to żeby żaden idiota nie brał tematu za prowo.. :( Tak poprostu chciałem sie dowiedzieć. Taki jestem, lubicie takich facetów ?

Gość gość
Pytanie bardziej miało brzmieć co myślicie o takich ? Czy są oni jakimś szczególnie poszukiwanym towarem czy to standard ?

Gość gość
No właśnie, trzeba było sprecyzować a nie się spinać, nie patrzę na faceta jak na towar. A odpowiadając na Twoje pytanie: tak, tacy są pożądani i nie jest ich tak mało jak myślisz :)

Gość gość
A wiesz co jest ważniejsze od jego umiejętności?

Gość gość
co jest wazniejsze ?

Gość gość
To co ma w głowie i jak potrafi to wyrazić :) Ale mam wrażenie, że Twoja obecność tu ma inny cel niż pogłębianie wiedzy Miłego wieczoru

Gość gość
Ej no co ty haha. Fajnie ze bym szukał tu na forum przyszłej partnerki hahaha. Nigdy w życiu przez internet !! Chciałem sie tylko dowiedzieć. Wiadoma sprawa że jak gościu będzie przykry, głupi, no i ogólnie żałosny to nawet takie umiejętności mu nie pomogą. Mam też pewną rozterke bo rozstałem sie z dziewczyną która była taką troche dziwną kobietą. Nie leciała na wygląd ani na to jak wspaniały seks ze mną miała. Byłem dla niej dobry, miły i zawsze jak był problem to wina zrzucana była na mnie a ja głupi sie na to godziłem żeby jej nie stracić. Rozstała sie ze mną niby o to że nie potrafiłem być dla niej taki czuły, bliski i dawać jej tyle uwagi w towarzystwie ile dawałem jej w łóżku. Nie lubie okazywać uczuć w towarzystwie bo to dla mnie krępujące. Ale sam na sam z kobieta niemam z tym problemu. Czy to aż takie okropne i nie do przyjęcia żeby mnie skreślać ? Sam już nie wiem czy ten mój problem z wyrażaniem uczuć w towarzystwie jakie czuje do kobiety jest taki poważny ? Czy może trafiłem na idotke która miała za duże wymagania ?

Gość Antonina73
A to już zależy na jaką kobietę trafisz. Takie długie pieszczoty wcale nie muszą być fajne. Zależy kiedy zresztą. Ja lubię być dobrze przerżnięta. Lubię brutalne zachowania faceta. Taka delikatność i długie pieszczoty niekoniecznie mnie kręcą. Ale pewnie jest sporo kobiet, które to lubią.

Gość gość
Jeśli o seks chodzi to tak. Sam mam koleżanke co lubi na ostro. Sporo piszemy ze sobą jako dobrzy przyjeciele. Ja jej wszystko mówie a ona mi. Czasem też mam ochote brutalnie zernążnąć jakąś sarenke ale częściej lubie tą bliskość, namiętność z kobietą. No różnie to bywa :) Czasem ta delikatność i namiętność nagle przeradza sie w dzikie rżnięcie :)

Gość gość
nie bardzo łapie o co ci chodzi ?