Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zułka

zmiana profesji

Polecane posty

Gość zułka

Ostatnio stwierdziłam, że wypaliłam się w dotychczasowej pracy i zmieniłam bym profesję. Myślicie, że podjęcie studiów od nowa to dobre rozwiązanie? Chciałabym iść w kierunku logistyki. Znam dobrze angielski.

Gość gibon 333
studia znowu to nie juz lepiej kursy zawodowe

Gość gość ie
jakas podyplomowka moze.. a angielski jak dobrze?

Gość gibon 333
w centrum kształcenia ustawicznego są różne fajne darmowe kursy zawodowe albo w biurze pracy mogą skierować i jeszcze stypendium z funduszy unijnych dać

Gość gibon 333
ja też nie jestem zadowolony ze swojego kierunku studiów i teraz szukam kursów

Witam! A może warto wybrać studia podyplomowe na kierunku logistyka? Studia te dają możliwość zyskania specjalistycznej wiedzy w danym kierunku. Ze swojej strony serdecznie zapraszam się do zapoznania się z oferta takich studiów w szkołach WSB. Obecnie trwa promocja, w której zapisując się na studia do 30 czerwca można zyskać aż 1000zł. W razie pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek Online Ekspert WSB

Gość mirabelllkaaa
własnie to robię. jestem po pedagogice (masakra, jak ja mogłam studiowac ten kierunek..) postanowiłam iść na matematykę (finanse albo stosowana) zawsze miałam umysł ścisły i ogromne zdolności, olimpiady matematyczne itd. trzeba coś zmienić, zacząć wykorzystywać swój mozg zgodnie z jego możliwościami. zdobyć jakieś sensowne kwalifikacje.

Gość inezmaksi
Pani Małgorzto, a czy wasza promocja trwa nadal czy już to raczej nie aktualne?

Witam ponownie! Promocja została przedłużona do 11 sierpnia. Aplikując na studia podyplomowe w tym terminie zniżka na czesnym i wpisowym wynosi obecnie 600zł. Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek Online Ekspert WSB