Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Czy dać sobie spokój z Piękną Szatynką?

Polecane posty

Dziwne. Jest fajna z wyglądu i charakteru, ale byłem parę razy świadkiem, jak jadła kanapkę z szynką na obiad. A ja brzydzę się wieprzowiną i ludźmi, którzy ją spożywają... Nie wiem co o tym myśleć, bo czuję, że mam okazję, a jednak jest mankament niestety....:(

Gość gość
:D na obiad,mówisz :D ? Nie jadam kanapek zdrowo sie odżywiam.

Gość gość
hahahaha

Gość Panktorymowizetoslabe
SŁABE, kto się zgadza?

Gość gość
marne wręcz traumatyczny chwyt

"smiech.gif na obiad,mówisz smiech.gif ? Nie jadam kanapek lapka.gif zdrowo sie odżywiam." Na śniadanie. Nie schlebiaj sobie. To temat o mojej koleżance z roboty, a nie jakiejś kafe-miernocie. A u Izajasza jest napisane, że jedzących wieprzowinę spotka zagłada...

Gość gość
przecież to nie prowo, wy hengista nie znacie?

Gość gość
ty henio daj nam wszystkim spokój dobra, bo odruch wymiotny mna targa

Gość gość
ROFTL :D ludzie za różne rzeczy potrafią skreślić ewentualnego przyszłego partnera ale żeby za kanapkę z szynką... jesteś mistrzem :classic_cool:

"Ci, którzy się uświęcają i oczyszczają, aby wejść do pogańskich gajów za jednym, który kroczy w pośrodku, ci, którzy jedzą mięso wieprzowe i płazy, i myszy, wszyscy razem zginą - mówi Pan." Iz 66:17 Dlatego odstawiłem wieprzowinę...

Gość gość
śmiesznego nic, tu smutek z twojego powodu, jesteś tak strasznie głupim i tępym psychopatą że aż szkoda mi moich paluszków na klawiaturze .Daj se na luz ćwoku miernoto ziemska

Na pewno jestem tępy, w porównaniu z bezmiarem Mądrości Bożej, dlatego z Nią nie polemizuję, ani nie rewiduję. Ale przynajmniej jestem pokornie, jak cielę, prowadzony na zielone pastwiska. Ty za to co gdzie zmierzasz? W czarne zatracenie, której na imię śmierć, rynsztok, patologia. Jak tam twój farbowany grubas się miewa. miernotko, z czarnym nickiem na literę m . . .