Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim wieku dziecko moze wejsc na porodowke

Polecane posty

Gość gość

Niedlugo bede rodzic moja starsza corka ma 10 lat czy lekarze bez problemu wpuszcza ja do mnie na sale i bedzie mogla siedziec ze mna ?

Gość gość
tobie odbiło?????????????

Gość gość
na porodówkę nikt nie może wchodzić, chyba że chodzi o poród rodzinny, ale nie wiem czy 10 letnie dziecko może tam wejść, podejrzewam, że dopiero dorosłe osoby powyżej 18 lat

Gość gość
Mam nadzieje ze to prowo, w przeciwnym razie ktos tu ma nierowno pod sufitem ;) No chyba ze autorka ma na mysli sale poporodowa inaczej poloznicza - wowczas moze wejsc dziecko powyzej 12 roku zycia. Generalnie tak jest w regulaminie szpitala w ktorym ja rodzilam. Choc wchodzily tam nawet dziec***aroletne lecz polozne rozkladaly rece

Gość wifigdańsk
jak ja mialam cesarkę to lezalam potem na sali pooperacyjnej i tam normalnie bez krepacji wchodzili mezowie oraz takze i małę dzieci, co prawda pielegniarki krzyczały i wyganiały ale wygonisz drzwiami to oknami wchodzą. i tak za chwilę znowu była sala pelna odwiedzin. juz nei mowiac o sali ogolnej na ktora mnie przenesiono na drugi dzien. z tego co wiem to były protesty i dyrektor zmienił to i teraz nikt nie moze wchodzić nawet na salę po sn. tylko widza się w specjalnym pokoju odwiedzin. a na porodowkę podejrzewam ze dopiero 18 ale to chyba zalezy od szpitala,musisz zadzwonic i zapytac,w kazdym jest inaczej.

Gość gość
Ale dziwne zwyczaje. To na świecie są porody w obecności rodzeństwa na sali porodowej w szpitalu (nie wspominając już nawet o porodach domowych, bo przy takich to może być każdy, nawet w tym samym basenie porodowym) i nie jest to niczym nienormalnym. Jak któraś z was zna Shaytardsów, to pewnie widziała poród piątego? Jeśli nie, to polecam: http://www.youtube.com/watch?v=AEyfCz2CTH8&feature=kp Zabawne jak wiele Polek, a szczególnie tutejszych forumowiczek ma tak mało pojęcia o życiu i otaczającym świecie. :)

Gość gość
U mnie w szpitalu odwiedzać mogą dzieci powyżej 12 r.z. ze względów epidemiologicznych