Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy prawdziwy facet rozkochuje kobiete, a potem ja odrzuca?

Polecane posty

Gość gość
ludzie z zasadami sa pozbawienie na ogół moralności :D

Gość gość
Ja miałam jeszcze gorzej. Pobawił się, zakochałam się, a on zaczął się wycofywać. Co ja się napłakałam. Nie minął miesiąc, a on zaczął mnie wyśmiewać, obgadywać i mi ubliżać po znajomych. To był jeszcze większy cios. Na szczęście Bóg mi wynagrodził i poznałam świetnego faceta, wręcz ideał. A tamten? Żałuje i chciałby wrócić. Powrotu już nie będzie :) Czasami tacy ludzie schodząc nam z drogi jedynie wyświadczają nam przysługę. Wiele dziewczyn wypłakuje oczy, marząc tylko o tym by facet wrócił, wyjaśnił i jednak był z nami. Tylko przede wszystkim pomyślcie, co by było gdyby faktycznie wrócił. Czy ktoś kto nas choć raz odrzucił, teraz będzie nagle kochał całym sercem? Czy jego bycie, warte jest życia w strachu, że znowu ten niebieski ptak od nas odleci i zaś mu się odwidzi?

Gość gość
jak można się zakochać w facecie który odrzuca kobietę??? trzeba być samą nienormalną za przeproszeniem żeby kogoś takiego kochać

Gość gość z 7 24
A dziekuje :) Tylko wiesz co w tym smutne? Mam male dziecko. Niewinne, szczere, naiwne i zawsze usmiechniete. I jestem dumna z tego ze zegna sie z ekspedientkami, zbiera smieci na ulicy i wyrzuca do kosza. I ze jak komus obcemu cos upadnie to zaraz podniesie i poda. I chcialabym zeby takie zostalo. A z drugiej strony wiem, ze jak pojdzie z takim charakterem w swiat to go ludzie pokroju tu piszacych zgniota i zdepcza...I nie wiem czego sie bardziej boje, czy tego ze sie zmieni, czy ze zostanie takie jakie jest.

Gość kiedyś byłam fajna
no i ja dałam takiemu kopa chociaż jest bogaty,,chce się bawić to niech klocki lego sobie kupi gamoń jeden ,a ja wole biedniejszego ,który doceni i uszanuje taką kobietą jak ja,,a najlepsze jest to,ze takie głupole potem piszą i mówią jakie to kobiety są złe,jaki z nich k***y i materialistki

Gość gość
gośc z 724-ja też mam takie dzieci i jestm z Nich dumna,,,będę Je jedynie uczyć tego,zeby zbytnio ludziom nie ufali jak ja bo moją naiwność i dobre serce strasznie duzo wycierpiałam ale jak bym miała być kombinatorką ,kłamczuchą ,cwaniarą czy wredną suką,to juz wolę być taka jaką jestem z natury...to my i nasze dzieci jesteśmy własnie ludzcy,normalni a nie ci którzy nas krzywdzą i oszukują...to odpady społeczne

Gość gość
prawdziwy facet najpierw rozkochuje kobietę a potem ją wykorzystuje

Gość gość
Do goscia z 11:55 To mialas szczescie w sumie :) Mnie tez rozkochal wspanialymi slowkami, opowiesciami jaka to jestem cudowna i...nagle odszedl do innej. Szybko zaczal opowiadac ze bylam tylko bledem. Tyle ze on jest teraz szczesliwy a ja nie. Zgniotl mnie i poszedl dalej.

Gość gość
Tylko niedojrzały d**ek tak robi bez względu na wiek. Całe życie zawsze będzie knuł.

Gość gość
jakis c****** nie facet

Gość gość
Na początku jesteście takie cudowne, że tylko was kochać. Potem wychodzi jakie jesteście. Nikt nie musi być na siłę z kimś.

Gość gość
No jasne. Wieczorem mowil mi ze jestem kobieta jego zycia a rano powiedzial ze odchodzi. Okazalo sie ze mial juz kogos innego. Chyba tylko czekal na jej deklaracje

Gość gość
wszysyko dlatego ze jestescie tylko kobietami i trudno was traktowac powaznie a wlasciwie trudno spotkac taka ktora mozna byloby traktowac powaznie

Gość gość
usprawiedliwiaj sobie jak chcesz swoje s*******nstwo

Gość gość
17.00 skad to wrogie nastawienie?

Gość gość z 17
Wynika z analizy moich doswiadczen. Ostatnie doswiadczenia utwierdzaja mnie ze mezczyzni sa zaprogramowani na klamstwo, oszustwo i wykorzystywanie.

Gość gość
Skoro takie sa twoje doświadczenia to idąc na jakich lecisz

Gość gość
gość z 12:27 jak się mówi: dobry bajer połowa sukcesu, po prostu niektórzy faceci są zwykłymi krętaczami specjalnie tak kłamią żeby kogoś zaciągnąć do łóżka, przecież jak ci facet by powiedział, że jesteś brzydka, głupia i że cię nie kocha to nie chciałabyś z nim seksu

Gość gość
nienawidze takich...