Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutny autobus_widziałyście?

Polecane posty

Gość gość
Nie miej litosci dla niesprawnego autobusu zgadzam sie. Ale bajka smutna kiepskie zakonczenie powinni uratowac ten autobusik odrestaurowac go. Biedny....

nie pokazalbym dziecku. spot jest wyraznie dla rodzicow. dziecko ogladajac taki filmik potraktuje to jako bejeczke o autobuszie zobaczy ze jest smutny dzieci go nie chca i nikt go nie lubi wiec mysli o samobojstwie... to jest oczywiscie moje zdanie ale dla dzieci bajka to bajka

Gość gość
Nie wiem kto takie coś wymyślił? Wrażliwym rodzicom też szkoda tego autobusu z bajki, a co dopiero dzieciom. Dziwny spot jak na taką kampanię.

Gość gościuffa
a ja dokladnie wiem kto to wymyslil...znam osobiscie :)

Gość gość
Skoro znasz, to w takim razie przekaż tej osobie, że się nie popisała. Bajka na poziomie emocjonalnym człowieka ze spektrum autyzmu.

Gość gość
Masakra...w życiu nie pokażę tego dzieciom...Moja nastolatka po obejrzeniu skwitowała że jakiś pojeb to wymyślił i ona na 100 % by po policję nie dzwoniła żeby sprawdzić autobus...po tym spocie

Gość gość
Przecież to nie jest dla dzieci. Ale też mi się nie podoba. Fakt, gdyby autobus trafił np. na końcu do muzeum a nie został zmiażdżony to film tak by się nie poniósł, to ja już bym chyba wolała żeby na końcu motylek go uratował, pojechał znowu w trasę i spadł ze skały z dziećmi ;P. Uśmiercenie tego autobusu zaraz po tym, jak dało mu się nadzieję był odla mnie cholernie smutne ;P

Gość gość
Poza tym kurde nie rozumiem, skoro istnieje taki spis autobusów razem z danymi na temat ich wieku itd, to chyba jakieś odpowiednie organy powinny to kontrolować, a nie rodzice. Rodzice sprawdzą że taki autobus jest stary i co? Odwoływać wycieczkę, pozywać właściciela, przyfasolić kierowcy? Bez sensu

Gość gościuffa
ale wy jestescie wszyscy naiwni...przeciez o to chodzi zeby sie o tym mowilo i na tym to polega:p wy zakladacie kolejne posty, wszystkie wiadomosci o tym trabia a autorka sie cieszy ze poglos zyskala, agencja reklamowa zreszta tez...sami nakrecacie i robicie reklame

Ale ta "kampania" jest tyko i wyłącznie dla rodziców, dziecko niezbyt pojmie z tego o co chodzi, tylko skojarzy ze autobus był smutny i został zmasakrowany , tak drakońsko skonczyl zywot Tutaj ten spot jest dla rodziców jako przestroga,a nie dzieci ,które zupełnie inaczej odbiorą fabule tego spotu