Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy te sny mogą coś znaczyć ?

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od początku . W grudniu spotykałam się z takim chłopakiem i ja go poprostu pokochałam (namawiał mnie żebym ukończyła ostatnia klasę w szkole u niego w mieście żeby być bliżej jego ) . Potem nasze kontakty się urwały , ale to inna bajka . Parę miesięcy po zerwaniu naszych kontaktów śniło mi się że napisał mi smsa "kochanie , niedługo się zobaczymy , przyjdę do Ciebie do szkoły , nie martw się o mnie , kocham Cię..." i się obudziłam , a sms był długi. Potem nic , żadnego snu , a ostatniej nocy śnił mi się znów. Znów zaczęliśmy się spotykać i całowaliśmy się w śnie. Minęło już ponad 6 miesięcy , a ja dalej go kocham . Mimo też że pokazał się w moim życiu inny chłopak z którym też kontakt urwałam sama . Ten drugi chłopak mi się śnił że robiłam z nim grilla i moim przyjacielem . Byłam z nim para . Grill nie wyszedł i poszliśmy do mieszkania i zdradził mnie , ale chciał wszystko naprawić i żałował tego . Co to wszystko znaczy . ? Dodam też że śniło mi się ostatnio że chciałam obciąć włosy do ramion i to zrobiłam , a potem śniła mi się kąpiel pod prysznicem ze znajomymi .

Gość gość
To nic nie znaczy, przykro mi, że Cię rozczaruję, ale sny to w większości tylko wariacje na temat myśli, które pałętają się w głębi naszej świadomości, myślisz o jednym, albo o drugim, głowa spycha to na dalszy plan w życiu codziennym, ale we śnie mózg odpoczywa i różne takie rzeczy wypływają "na wierzch". To zwykłe marzenia senne, a próbować je tłumaczyć, to tak jakbyś próbowała tłumaczyć sen, w którym ślimak chodził Ci po ręce i zaprosił Cię do swojej muszli.