Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy jaka stosujecie antykoncepcje

Polecane posty

Gość gość
tabletki brałam ciągiem 3 lata, potem zrobiłam sobie roczną przerwę i od pól roku znów biorę. Bardzo dobrze je toleruję, nic mi się nie dzieje, i zero stresu podczas seksu.

Gość gość
jakoś mnie wylatująca sperma nie obrzydza, no chy, że Ty brzydzisz się spermy swojego faceta, to zostawiam bez komentarza. ja wycieram się chusteczką i jeszcze trzymam trochę żeby sobie spłynęła. dla mnie sperma faceta obrzydliwa nie jest, w końcu to osoba którą kocham

Gość gość
Ja bralam przez kilka lat przed ciaza tabletki. Teraz po ciazy znowu przez ponad rok ale zauwazylam ze zaczely mi pekac naczynka na nogach i zyly zaczely byc bardzo widoczne. Tabletki nie powinny byc brane jesli w rodzinie byly problemy z zylakami. W mojej byly. I teraz nie wiem jaka antykoncepcje stosowac. Spirala nie wchodzi w gre bo za rok chce starac sie o drugie dziecko i lekarz powiedzial ze na rok bezsensu zakladc.

Gość gość
dla mnie seks w gumce jest beznadziejny, już 100 razy wolę wypływającą spermę :) nie dość ze doznania w gumce są słabsze, to jeszcze trzeba w kulminacyjnym momencie przerwać zeby facet założył.

Gość gość
Nie mowilam ze jest obrzydliwa tylko to nie jest mile ani przyjemna jak splywa cos miedzy nogami

Gość gość
ja bym też wolała tabletki ale włosy mi garściami wypadają i mam różne wysypki np. od słońca :( próbowałam już wielu tabletek i zawsze to samo, do tego spada mi libido i czasem nogi puchną.... to nie dla mnie, gumek nie lubię za bardzo więc jestem w kropce i nie wiem jak się zabezpieczać a na razie nie chce drugiego dziecka :(

Gość gość
gość dziś ja bym też wolała tabletki ale włosy mi garściami wypadają i mam różne wysypki np. od słońca smutas.gif próbowałam już wielu tabletek i zawsze to samo, do tego spada mi libido i czasem nogi puchną.... to nie dla mnie, gumek nie lubię za bardzo więc jestem w kropce i nie wiem jak się zabezpieczać a na razie nie chce drugiego dziecka smutas.gif x x gościu, a może globulki dopochwowe. wkłada się chyba na 15 min przed stosunkiem i jesteś bezpieczna, ewentualnie plastry antykoncepcyjne, jest też kapturek dopochwowy. idź do ginekologa i zapytaj jaka antykoncepcja bedzie w Twoim przypadku najlepsza

Gość gość
dzięki, na pewno poczytam o globulkach i zapytam gina! ale ostatnio jak byłam to ciągle mnie namawiał na tabletki chociaż mówiłam o skutkach ubocznych i dałam się namówić i znowu porazka była - silne fotouczulenie :o

Gość olaipola
Moja antykoncepcja - bycie w ciąży ;) hehe ;) Zapraszam do mnie: www.matkotymoja.com

Gość gość
Też tabletki w sumie 10 lat ;) po odstawieniu,odczekaliśmy 2 miesiące i zaszłam w planowaną ciążę.Skutków ubocznych brak.Wybieram się teraz zrobić IRN i próby wątrobowe.