Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaMloda Spasikowa

czy zaproszenia 10miesiecy przed slubem ...

Polecane posty

Mam zamiar wyslac zaproszenia 10miesoecy przed slubem i tak zastanawiam sie czy nie za wczesnie :/ ale powod jest taki,ze wesele odbywac sie bedzie w turystucznej miejscowosci i tylko jeden hotel jest blisko restauracji na 100osob czyli tyle ile gosci bedziemy zapraszac i zeby wczesniej sobie goscie miejsce zarezerwowali bo 3miesiace przed moze byc juz zajety :/

Gość gość
Nie wiem jak u was ale u mnie jak rodzina już dwukrotnie robiła wesela też w miejscach turystycznych to sami rezerwowali dla gości pokoje tyle ile uważali że będzie potrzeba i za wszystkie sami płacili, wiadomo że nie wszyscy goście chcieli spać w pokojach bo część się zmyła do domu od razu po weselu z różnych przyczyn- wiadomo nie każdy jest taki czasowy, Co do twojego pytania ja uważam że 10miesięcy to stanowczo za szybko goście pogubią zaproszenie i będą wydzwaniać o której i kiedy dokładnie to wesele ale to wasza sprawa dogadaj się z drugą połówką :) Pozdrawiam

Mi tez proponowano abym zaplacila za wszystkoch gosci ale kurde to kupa kasy :/ nigdy w mojej rodzinie nie spotkalam sie z taka sytuacja aby Para Mloda placila za nocleg.Mna sie nigdy nikt nie martwil gdzie bede spac.A po drugie wlscicielka hotelu,kazala nam sama dopasowywac gosci do pokoi i duzo bylo pokoi 6-5osobpwych.Jak mialabym och podzielic? Jak zostaly by mi ciotki narzeczeczonego i moje kolezanki to nie dalabym ich przeciez do jednego pokoju :/ wiec postanowilam,zeby sami zalatwiali sobie pokoje.

Gość gość
to zarezerwujcie cały hotel, a goście sami opłacą pokoje, które będą dla nich dostępne. co do pokoi 5 os. to tam może spać rodzina z dziećmi . i jest to chore, że ty masz gości rozdzielać a nie recepcja. za to kasę biorą. Mało elastyczne miejsce wybraliście.