Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć sie kurzajki????

Polecane posty

Gość gość

Mam kurzajkę na nodze jak ją zlikwidować?

Gość gość
plasterki z kwasem acetylosalicylowem marki shool mam nadziej ze dostaniesz w pl. naklejasz taki malutki okragly na kurzajke po 72 godzinach wymieniasz na nowy i po okolo 10 dniach kurzajka odpada z korzeniem i do tego wszystko bezbolesnie odradzam wartnery itd odmrazaja kurzajke straszny bol a ona i tak nie znika

Gość gość
jeśli jeszcze nie jest duża wystarczy smarować 1-2 razy dziennie sokiem z glistnika jaskółcze ziele- bardzo specyficzny chwast, po złamaniu łodygi wypływa z niej żółty sok. Jeśli jest duża na noc rób na kurzajkę okład ze skórki cytryny namoczonej w occie, wszystko zalepiasz plastrem, żeby powietrze się nie dostawało. Najpierw kurzajka spuchnie, potem zacznie "wypychać" korzeń na zewnątrz- to jest bardzo nieprzyjemny moment, mnie się zdarzyło obudzić w nocy z bólu. Wtedy daj nodze odetchnąć 2-3 dni i znowu to samo. Ja na noc nakładałam cytrynę a rano smarowałam glistnikiem (wyhodowałam w doniczce)- po kurzajkach nie było śladu po ok. 14 dniach.

Gość gość
Ja mialam wymrazacz z scholla 2 razy wymrozilam i zniknela

Gość gość
Mój chłopak ma kurzajkę i chce mu pomóc zlikwidować .Tylko ten preparat z firmy shool jest drogi koło 60zł:(

Gość gość
a ile zapłaciłaś za preparat?Bo mój był w aptece i mówił że koło 60zł kosztuje;(

Gość hamsteo
Mi kiedyś w aptece przepisała jakiś silny środek który gdy weźmiesz.na skórę może ci wypalić wziąłem dwa razy kurzajka zeszła :D a była ogromna tylko nie pamiętam co.to było :/