Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cukier trzcinowy

Polecane posty

Gość gość

czy cukier trzcinowy jest rzeczywiście lepszy i zdrowszy niż biąły bo spotkałam się już z tyloma opiniami że zgłupieć możńa.... i czy można fdzies dostać w normalnej cenie czy wszędzie taki drogi? bo za pudełko trzeba zapłacić kołó 7-8 zł....

Gość gość
ma mnie kalorii więc na pewno lepszy dla organizmu... no ale niestety paczka jest dużo droższa niż białego. też się z chęci ą dowiem gdzie możńa jakoś taniej kupic

Gość gość
nie znam miejsca, gdzie można dostać go regularnie w niskiej cenie. najlepiej sprawdzać promocje w marketach, tak najprędzej się znajdzie coś wartego uwagi. sama używam brązowego nogę go dostać czasem w polomarkecie kilka złotych taniej ale to jak jest promocja. więc wtedy kupuję kilka opakowań na zapas ;)

Gość gość
w polomarkecie jest demerara za 4 złote. zawsze po 7 złotych kupowałam więc się opłaca

Gość gość
cukier trzcinowy jest tak samo słaby jak ten z buraka cukrowego - jedyną rzeczą jaką się różni to śladowe ilośc****erwiastków, które nadają mu inny kolor - są one dla organizmu jak kropla w morzu potrzeb czyli tak naprawdę nic to nie daje jeśli chodzi o zdrowotność - taki chwyt marketingowy - niektórzy mówią że lepiej smakuje - rzecz gustu - ale jestem przekonana że to tylko efekt placebo i gdyby zrobić test to nie zgadliby pod rząd 3 razy że piją kawę z trzcinowym. A przynajmniej duża część osób która tweirdzi że czuje różnice.

Gość gość
Trzcinwy jest mniej slodki,wiec jak ktos z twojej rodziny lubi slodka kawe czy herbate to duzo ci go wyjdzie

Gość gość
pije sporo kawy i nie lubię słodkiej , więc dla mnie będzie w sam raz. tylko ta cena....

Gość gość
w d****h wam sie przewraca